MaMaMeMo køle/fryseskab anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 3 år | Producent: MaMaMeMo | Materiale: FSC-certificeret træ | Mål: 30 x 29 x 85 cm.

"Køle/fryseskabet er i så god en kvalitet og fint design, at jeg klart kan stå inde for at anbefale det til andre. Jeg er 100% sikker på, at min lille søn kommer til at få rigtig meget glæde og sjove timer til at gå, med at lege med dette køle/fryseskab i flere år. Jeg vil derfor anbefale dette til institutioner, hvor børnene sammen kan udvikle deres rollelege og sociale kompetencer, imens de har gang i en rigtig god og fantasifuld leg. Ikke nok med det, så vil det hel sikkert også være et hit hjemme i de private hjem. Her vil barnet kunne spejle sig i mor og far og måske prøve at lave de samme menuer, som mor og far laver i det rigtige køkken..."

En anmeldelse af MaMaMeMo køle/fryseskab

Er I på udkig efter noget, som kan fuldende jeres barns legekøkken? Eller mangler I en opbevaringsløsning til alt jeres barns legemad? Så har I fundet det helt rigtige, nemlig det flotte og realistiske køle/fryseskab i træ.

Med dette køle/fryseskab fra MaMaMeMo vil jeres barn, i kombination med sit legekøkken, kunne have en helt realistisk rolleleg.

Stort udvalg hos Legebyen

Legebyen.dk har et bredt udvalg af produkter fra MaMaMeMo, det består bl.a. af en masse forskelligt legemad, legekøkken, køkkenmaskiner og værktøj.

Der er selvfølgelig en grund til, at de sælger så mange forskellige ting fra MaMaMeMo. Det er nemlig fordi at legetøjet er virkelig solidt og det kan uden problemer tåle at blive brugt hver eneste dag, uden at det går i stykker.

De mange spændende produkter er også virkelighedstro og har en masse flotte detaljer.

Hvad står MaMaMeMo egentlig for?

Ikke mange er klar over, hvad MaMaMeMo navnet i virkeligheden står for, eller om det overhovedet står for noget.

Det gør det, og det er et meget personligt brand-navn. Navnet kommer fra ejerne Anette og Poul Eriks 4 børn, da de ønskede at deres nye brand skulle have en personlig betydning.

Det fik det i den grad, da de valgte at tage de 2 første bogstaver i deres børns navne. Marie, Mads, Mette og Morten blev altså sammensat til MaMaMeMo.

Legetøj med stor legeværdi

Et legekøkken med de mange forskellige tilbehørs ting, er et virkelig populært legeredskab, som har været et stort hit i mange mange år, både hos drenge og piger og både i institutioner og hjemme i privaten.

Jeg kan tydeligt huske, at jeg også havde et legekøkken, da jeg var barn. Det var dog ikke helt så smart, som legekøkkenerne er den dag i dag, men jeg var meget glad for det og brugte rigtig mange timer på at lege med det.

Dengang kunne man ikke købe så meget tilbehør som man kan nu om dage og slet ikke et køle/fryseskab. Mine forældre lavede derfor selv et køleskab til mit køkken, ved hjælp fra en papkasse og noget maling.

Det at lege med et legekøkken, køle/fryseskab og de mange flotte tilbehørs ting, er der utrolig meget forskellig læring i.

STEAM legetøj

Hvad betyder det, når noget er STEAM-legetøj?

Helt kort, så betyder STEAM, at der er muligheder for rigtig mange forskellige former for læring igennem legen.

Hvad står STEAM for?

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

A står for Arts (kunst).

M står for Math (matematik).

Børn lærer bedst igennem leg og imitation. Med det flotte køle/fryseskab fra MaMaMeMo, åbner der sig et hav af sjove muligheder for rollelege og socialt samspil.

Det lille barn kan efterligne sin mor og fars rutiner i køkkenet og senere invitere kammerater og familie til middag inde på værelset.

Lad barnet bruge sin fantasi og kreativitet i legen.

Nu kan du som forældre, bare læne dig tilbage og nyde synet af dit lille barn, som stolt og selvstændigt viser hvad der er i det lille køleskab.

Nem at samle

Når man køber køle/fryseskabet, så er det selvfølgelig ikke samlet, det kræver derfor lige at man sætter 10-15 minutter af til at samle, før legen kan gå igang. Der medfølger en simpel samlevejledning og de skruer, der skal bruges for at samle sættet.

Realistisk design

Køle/fryseskabet er pænt og stilrent i lyse farver, det passer derfor flot ind i indretningen i de fleste hjem. Frysedelen, som er den øverste del med låge, består af to rum.

På lågen er der malet et lille display, så barnet kan holde øje med om temperaturen i fryseren er korrekt, så is og diverse frysevarer ikke smelter.

Køleskabsdelen, som så selvfølgelig er den nederste del med låge, har flere detaljer, der er malet en isterningsdispenser på lågen. På indersiden af lågen er der to hylder under hinanden, som passer perfekt til drikkevarer som bl.a. mælk, juice eller kakao.

Køleskabet er lidt større end frysedelen og det er også opdelt i to, så der er masser af plads til opbevaring af frugt, grønt og hvad jeres barn ellers har af legemad.

Imellem fryse og køledelen, er der malet et aflangt felt med firkantede felter.

Køle/fryseskabet i brug

Der medfølger ingen legemad, når man køber køle/fryseskabet.

Vi har tilkøbt lidt forskelligt mad og drikke + nogle opbevaringskasser, så legen kan blive så realistisk og spændende som overhovedet muligt.

Vi har bl.a. købt mælk, som kan stå i køleskabsdøren, ligesom det også står i et rigtigt køleskab.

Det realistiske køle/fryseskab måler 30 x 29 x 85 cm. Det er robust og stabilt, det står rigtig godt og sikkert på gulvet, uden at vippe.

MaMaMeMo skriver, at køleskabet henvender sig til børn fra 3 år, det er nok fordi det først er i den aldersgruppe, hvor børnene forstår at imitere og lege rollelege.

På trods af at min yngste søn Villads kun er 1 år, så er det ham der leger med køle/fryseskabet, han leger selvfølgelig ikke helt korrekt med det, på grund af sin alder. Han sætter også legetøjsbiler i køleskabet. Men heldigvis er der ikke regler for, hvordan man skal lege med køle/fryseskabet.

Når Villads bliver lidt ældre, så vil han med sikkerhed lege helt anderledes med det og legen vil tydeligt kunne afspejles i de ting, han ser mig gøre, i vores rigtige køkken.

Min venindes søn på 5 år, har også prøvet at lege med det fine sæt fra MaMaMeMo, men interessen var ikke så stor, han er nok lige ved at være for gammel til at lege disse lege, han er mere til de vildere lege eller lege hvor man bygger og samler.

Vores vurdering

På trods af det, så er jeg meget positiv over mærket MaMaMeMo, jeg synes deres produkter er i en utrolig god og holdbar kvalitet.

Deres meget bredde sortiment er klart en stor fordel, der er rigtig meget at vælge mellem og fordi deres sortiment er kæmpestort, så kan man faktisk købe alt til sit legekøkken i det samme mærke.

Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis skal gøre det, det kan man gøre lige præcist som man har lyst til.

Køle/fryseskabet er i så god en kvalitet og fint design, at jeg klart kan stå inde for at anbefale det til andre. Jeg er 100% sikker på, at min lille søn kommer til at få rigtig meget glæde og sjove timer til at gå, med at lege med dette køle/fryseskab i flere år. Jeg vil derfor anbefale dette til institutioner, hvor børnene sammen kan udvikle deres rollelege og sociale kompetencer, imens de har gang i en rigtig god og fantasifuld leg.

Ikke nok med det, så vil det hel sikkert også være et hit hjemme i de private hjem. Her vil barnet kunne spejle sig i mor og far og måske prøve at lave de samme menuer, som mor og far laver i det rigtige køkken.

- Carina LundAnmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMamamemo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen