Magni gåbil - politi - anmeldelse

Alder: Fra 1 år | Design: Politibil | Vægt: 5,25 kg | Mål: 76 x 26 x 36 cm | Farve: sort/hvid | Mærke: Magni/Goki | Antal: 1 stk.

"Når jeg som forbruger vælger at investere i en gåbil fra Magni - eksempelvis politi-bilen, som indrømmet altså er min personlige favorit blandt de mange skønne designs - får jeg altså flere ting for pengene: stilfuldt og smagfuldt design, der passer ind i alle danske hjem. Enorm høj underholdningsværdi for mine børn, hvor de får styrket både rolleleg, socialt samvær samt fysisk koordinering. Et produkt, der på alle måder er gennemtænkt og godkendt i forhold til sikkerhed og sundhed helt fra første spadestik til endeligt resultat. Jeg synes, de tre faktorer er alle pengene værd, og jeg vil klart anbefale den her gåbil til andre heldige småbørn..."

En anmeldelse af Magni Politi gåbil

Hvad giver man lillebroren til sin 1-års fødselsdag, når storesøsteren på 5 år og ikke mindst storebroren på 3 år har (haft) rigtig meget af det legetøj, som er virkelig sjovt og interessant at lege med for en nysgerrig tumling? Et yderst godt bud - som jeg er rigtig glad for, vi herhjemme kom på - er den sorte politi-gåbil fra danske Magni!

Det første, jeg faldt for ved gåbilen, er dens design. I mine øjne er den lavet så fint og stilfuldt! Det sorte metal får den til næsten at skinne, og den står super skarpt. Den gør sig virkelig godt i selv moderne, skandinaviske og minimalistiske hjem.

Meget mere end en politibil

Peter på 1 år reagerede ikke så meget på at pakke hans fødselsdagsgave op - ud over begejstringen over papir og bånd! Til gengæld blev hans søskende på 3 år og 5 år i særdeleshed begejstrede og eneste minus var diskussionen om, hvem der skulle have første tur! De elsker den allerede og kører begge to rigtig godt på den. Naturligvis indgår den i leg med politi og røvere gennem hele huset. Men den er meget mere end en politibil.

Børnene er meget optagede af rolleleg, og der indgår den i mange, mange forskellige sammenhænge. Den kan være en almindelig familiebil, den fragter dem på arbejde, den bliver manøvreret ind i den fiktive garage, den skal på værksted, hvor mekanikeren må undersøge den nøje osv.

De giver også hinanden en skubbetur i fuld fart, og de selv hviner højere end gåbilens hjul. På bilen er nemlig monteret gummihjul, så den heldigvis ikke larmer så højt hverken på gulvtæppet eller trægulvet i huset.

Efterhånden har fødselsdagsbarnet også fået øjnene op for bilen, og det med mindst lige så stor glæde som sine ældre søskende. Gåbilen må netop bruges fra 1 år. Dog fraråder Magni selv, at børn under 3 år leger med den/sidder på den uden opsyn, hvis de skulle falde af den. Den kan bære op til 25 kg. I sig selv vejer den 5,25 kg, så trods størrelsen (Mål: 76 x 26 x 36 cm) er den let at flytte rundt på – også for hjemmets ældste børn.

Jeg tænker, Peter er meget gennemsnitlig motorisk. Han er lidt en forsigtig dreng, går ikke endnu, men kan rejse sig og gå ved ting. Han kan ikke selv sætte sig op på gåbilen, men han viser meget tydeligt, når han gerne vil op på den - og det er ofte. Og hans smil, når vi løfter ham, afslører fuldstændig, at han har opnået det ønskede.

Masser af udviklingspotentiale.

De første gange skubbede jeg ham rundt på den, og det var et kæmpe hit! Pludselig tog han så selv en tur med den, hvor han fuldstændig problemfrit bevægede sine fødder og dermed satte gang i gåbilen. Jeg blev (nok lidt for) overrasket og begejstret over, at han rent faktisk selv kunne komme frem med den. Så aldersmæssigt er det virkelig perfekt at have den allerede nu, for han har virkelig stor glæde af den, og der er masser af udviklingspotentiale.

Han kan endnu ikke selv dreje rettet mod ønsket retning, men da bilen som sagt ikke vejer mere, end den gør, er den let lige at rette op eller flytte mod anden kurs. Med Peter på bilen og mig på sidelinjen har vi et fællesskab, der skaber mange smil og grin. For os begge! Også hans søskende kan fungere som hjælpere, og det er altid til stor glæde for både dem og lillebror.

Brandet bag gåbilen

Brandet bag politi-gåbilen er Magni. Siden 2001 har Magni udviklet en filosofi, der er baseret på en holistisk (filosofisk opfattelse der betoner, at fænomener bør ses i deres forhold til en større helhed, som er mere end summen af delene) tilgang til begrebet kvalitet. Ved at være til stede under alle faser; fra koncept- og produktudvikling til produktion, markedsføring og salg, ønsker Magni at levere en samlet kvalitetsoplevelse til deres kunder og slutbrugere.

Målsætningen er altid at have et bredt sortiment, tilbyde nem og fleksibel bestilling og levering, og at tilbyde kvalitetsprodukter, der til fulde opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed.

Ved sammensætningen af et bredt, men konkurrencedygtigt sortiment, er et indgående kendskab til markedet og dets udvikling nødvendig. Sammen med Magnis egenudviklede produkter repræsenterer firmaet også en række internationale brands, heriblandt Goki, som Legebyen også forhandler et stort og spændende udvalg af. Ved at samle det bedste fra alle områder, kan Magni tilbyde en samlet indgang til hele legetøjsmarkedet og promotionsmarkedet. Det har naturligvis sine fordele.

For at sikre kvaliteten af både gåbilen og de øvrige produkter, er alle varer testet, og de overholder gældende EN-standarder. Yderligere kræves det hos Magni, at deres produktionssteder og underleverandører skal leve op til, eller have en af følgende certificeringer: BSCI, Sedex, ISO9001 eller lignende.

Alle produkter opfylder CE-mærkning, test af SGS og Intertek eller tilsvarende, EN 7 1,2,3 og danske undtagelser. Det vil sige, at politi-gåbilen altså overholder visse krav fra EU til sikkerhed, sundhed og miljø samt kemiske egenskaber.

Får meget for pengene

Når jeg som forbruger vælger at investere i en gåbil fra Magni - eksempelvis politi-bilen, som indrømmet altså er min personlige favorit blandt de mange skønne designs - får jeg altså flere ting for pengene:

  • stilfuldt og smagfuldt design, der passer ind i alle danske hjem.
  • enorm høj underholdningsværdi for mine børn, hvor de får styrket både rolleleg, socialt samvær samt fysisk koordinering.
  • et produkt, der på alle måder er gennemtænkt og godkendt i forhold til sikkerhed og sundhed helt fra første spadestik til endeligt resultat.

Jeg synes, de tre faktorer er alle pengene værd, og jeg vil klart anbefale den her gåbil til andre heldige småbørn.

- Elisabeth Kristensen

Læs også anmeldelsen af Gåbil i metal – brandbil fra Magni

Læs også anmeldelsen af træbilerne fra Magni

Læs også anmeldelsen af BRIO gåbil

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagni

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen