Little Tikes Plæneklipper anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Materiale: Genbrugbart plast | Vægt: 1,45 kg. | Farver: Grøn/Gul

"Den klassiske græsslåmaskine vil altid være et hit. Uanset alder. Hele oplevelsen og følelsen af at være med til det de voksne laver, giver enorm stor stolthed for de små størrelser..."

Vi har været så heldige at få lov at teste Little Tikes Plæneklipperen "Gas N Go Mower". En opgraderet version af den i forvejen populære legetøjs-græsslåmaskine til børn.

Allerede da vi modtog pakken, var det hele meget nemt at gå til. Det eneste der skulle gøres, det var at sætte håndtaget ned i hakket.

Nemt og enkelt. Det er klart at foretrække, da legen allerede helst skal kunne gåes til, så snart pakken kommer indenfor døren. Resten var allerede samlet og sat sammen.

Praktiske informationer

Mærke: Little Tikes
Materiale: Plast.
Mål: 52 x 29 x 53 cm.
Vægt: 1450 gram.
Farve: Grøn/Gul.
Alder: Anbefales fra 18 mdr.

  • Lyden er mekanisk så den behøver ikke batterier
  • Skub legetøjs plæneklipperen og perlerne popper op
  • Træk i ledningen for at høre motorlyde
  • Børn kan åbne benzindunken og foregive at fylde
    plæneklipperen med benzin
  • Den har en perfekt højde for børn fra 1-5 år
  • Den har "sidekast"

Kan også bruges som gåvogn

Hvis ens barn endnu ikke har lært at gå, så kan plæneklipperen også være en sjov og god måde at lære at gå på, da den kan bruges som en form for gåvogn, hvis barnet har lært at stå, men blot skal have støtte til at gå. Lyden af perlerne og farverne er iøjnefaldende, hvilket vil motivere barnet endnu mere til at komme/gå fremad, da lyden så vil komme i takt med barnet går.

Den er meget let, så barnet skal selv kunne stå, men blot bruge lidt ekstra og let støtte. Den er nem at gå til og er nem at rengøre. Plæneklipperen kan bruges både indenfor og udenfor, men er beregnet til udendørsbrug. Bor man eksempelvis i lejlighed, så vil man også sagtens kunne bruge den indenfor, da den ikke larmer mere ved brug, end andet legetøj gør.

Materialet er i plast. Little Tikes er kendt for deres kvalitets-legetøj i holdbart plast, og skønne iøjnefaldende farver, som indbyder til masser af fantasifuld leg, fra første øjekast. Uanset om der bliver hevet lidt voldsomt i snoren, eller maskinen får en tur om på siden eller hovedet, så betyder det ikke noget, for den holder - kvaliteten er fantastisk.

Legen med græsslåmaskinen fra Little Tikes

Der er ingen tvivl om mine børn elsker den. Vi slår i forvejen græs herhjemme 1-2 gange om ugen, så børnene kender det og det er en hverdagsting. Så da Felix (på 3,5 år) så denne var kommet hjem, var han lykkelig. Vi fik pakket den ud, og i samme sekund var vi i haven og slå græs. Felix er vildt begejstret for de små perler/kugler der hopper når han kører med den.

Først, så skal der selvfølgelig hældes benzin på - og for at det hele er gennemført, så er der selvfølgelig en lille rød benzindunk med, så man kan åbne til benzindunken og fylde benzin på - for som Felix siger, ellers kan den jo ikke køre…

Dernæst skal den tændes for. Igen sørger Little Tikes for at alt er gennemført. Der sidder selvfølgelig en tænd/sluk knap derpå, som kan drejes og lyder som om den "klikker" i start og omkring den, der sidder selvfølgelig et fedt klistermærke, der indikere at man sætter nøglen i
start position.

Efter den er tændt, så skal motoren tændes. Det gøres ved at hive i snoren, der giver fornemmelsen af at motoren startes. Lyden er mekanisk.

Bagefter skal man vælge hvor hurtig man vil gå. Det laver vi meget sjov med. Man kan enten vælge at have håndtaget oppe i kanin tempo, eller nede i skildpadde tempo. Så når håndtaget er sat i kanin tempo, så løber vi
rundt - og er lynhurtige til at slå græsset, og når så energien er ved at være brugt, så ændrer vi til skildpadde tempo, og tager det helt stille og roligt. Det er super sjovt og Felix elsker når vi "ændre i farten".

Og så er vi klar til at slå græsset. I alle hjørner bliver det slået, frem og tilbage, rundt om legen huset og trampolinen. Hele haven får en tur. I
begge tempoer - kanin og skildpadde. Det er hårdt og kræver også en lille drikkepause indimellem.

Little Tikes Græsslåmaskinen giver mange timers leg. Lige for tiden når vi slår græsset, så går Felix forrest med hans plæneklipper og jeg bagved med den rigtige - og så ser det jo ud som om at han faktisk slår græsset. Og hver gang, så er han pavestolt. Nu bliver vores græsplæne slået hver dag. Af en legetøjsplæneklipper. Og den er stensikker, hver gang vi går i haven, så får hele haven en tur, før vi er klar til at lege med andre ting. Græsset skal jo være pænt.

Den uundværlige plæneklipper

Herhjemme er hele huset enige om, at det absolut er et must-have stykke legetøj, specielt hvis man har have.

Vores drenge elsker den plæneklipper, og den giver uendelig mange timers leg. Det er det første de går i gang med at lege med. Samtidig er den nemt at have med på tur, den fylder ingenting og vejer heller ingenting, så den er nem at have med på stranden, i sommerhus eller bare en tur på legepladsen.

Den seje plæneklipper er et hit hos alle aldre. Den "gamle" model vi kender til herhjemme larmer enormt meget, og man kan ikke have en samtale mens børnene leger med den - men den her derimod, den har et godt støjniveau, der gør at det ikke er larmende når den leges med!

Vi elsker den herhjemme :-) Den er let og nemt at håndtere for børnene, og de ved med det samme, hvordan de skal gribe den ad. Herfra er det den varmeste anbefaling, lige fra hjertet!

- Sarah Dam Grønbæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen