Little Tikes lastbil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år. | Mål: 73,5 x 26 x 19,7 cm | Materiale: Plast | Mærke: Little Tikes

"Efter at have set nærmere på den store transporter med de to sportsvogne fra Little Tikes, så må jeg altså bare sige, at den lever helt op til forventningerne. Little Tikes skuffer aldrig, deres produkter er så velovervejede og kvaliteten og funktionaliteten er på et utrolig højt niveau. Dette sæt er meget populært herhjemme, Villads kan sagtens bruge flere timer på at lege med bilerne og bilerne bliver brugt både indenfor og ude i haven. Rengøringen er intet problem, jeg plejer bare at tørre delene af med en klud og så er det som nyt igen..."

En anmeldelse af Little Tikes lastbil

Villads på 18 måneder, elsker at lege ude i haven. Han er meget nysgerrig og interesseret, i at undersøge og udforske så meget som overhovedet muligt. Da vi blev spurgt om vi ville se nærmere på den store lastbil med to mindre biler fra Little Tikes, sagde jeg straks ja.

Vi har en del produkter fra Little Tikes, både noget som jeg har købt decideret til Villads, men også noget som jeg har gemt i 15 år, fra da min ældste søn var helt lille.

Jeg har altid været glad for produkterne fra Little Tikes, af den simple årsag, at det altid lever 100% op til mine krav, håb og forventninger. Deres produkter er altid i en fantastisk kvalitet, hvilket er grunden til, at det uden problemer kan gå i arv. Derudover er produkterne fulde af sjove og spændende læringsmuligheder og interessante legemuligheder, som med det samme fanger børns interesse.

Jeg kan rigtig godt lide, at de holdbare produkter kan bruges både indenfor og udenfor, det åbner for mange flere muligheder for spændende og fantasifuld leg, både alene eller hvor flere børn leger sammen og derved styrker deres sociale kompetencer og rollelege.

Sej lastbil med to sportsvogne

Da vi modtog den store lastbil med de to seje sportsvogne, blev jeg ret overrasket over størrelsen. Den var større end jeg lige forventede, men det gjorde bestemt ikke noget, det er blot sejt at den skiller sig ud. Transporteren/lastbilen er ca. 73 centimeter lang.

Da Villads så den store lastbil, blev han med det samme draget af bilen og han løb hen til den og legen var straks i gang.

Sættet består af en biltransporter/lastbil i to etager. Selve lastbilen er en flot blå farve og det resterende af lastbilen er gråt. Der medfølger to sportsvogne, som kan transporteres på lastbilens lad. Den ene sportsvogn er rød og den anden er gul.

Hele sættet er lavet af plastik, som er behageligt at holde ved, også for de mindste børn. Bilerne har ingen små dele eller skarpe hjørner.

Legeværdi for alle pengene

Bilerne henvender sig til børn fra 18 måneder, så det passer helt perfekt, eftersom Villads lige så lige er blevet 18 måneder. Villads gik hurtigt i gang med at undersøge lastbilens muligheder. Han opdagede hurtigt, at han kunne slå ladet ned og tage de to sportsvogne ud.

Villads kørte frem og tilbage på græsset med den røde og den gule sportsvogn, derefter skulle de selvfølgelig køre ind på ladet igen, så Villads kunne lukke klappen.

Jeg viste Villads, at bilerne også kunne holde ovenpå det øverste lad, det synes han uden tvivl var fedt og det skulle hurtigt afprøves.

Villads var meget optaget af legen og der gik lang tid, før han kiggede op fra legen.

Villads begyndte at skubbe lidt rundt med den kæmpe store lastbil og hans latter, var et tydeligt bevis på, at han synes den store bil var et hit.

Jeg kiggede væk et sekund og da jeg igen så på Villads, sad han oppe på ladet af lastbilen med et stort smil.

Fantasi og kreativitet

Store køretøjer er ofte et kæmpe hit hos børnene, især drengene. Som hurtigt blive fascineret af de seje biler.

Den store lastbil er dog ikke kun noget for drengene, pigerne kan nemlig også godt lege med biler. Sættet kan nemt kombineres med andet legetøj, måske transporterer lastbilen dukker eller andet legetøj.

Jeg husker tydeligt, at jeg legede rigtig meget med biler da jeg var barn.

Lad derfor børnene bruge deres fantasi og kreativitet i legen.

Jeg lod Villads undersøge bilerne og prøve sig frem, det er dejligt at han er så nysgerrig og interesseret i at lære.

Når Villads leger med den store lastbil og de to mindre sportsvogne, så stimulerer han eksempelvis sine motoriske færdigheder, fantasien, kreativiteten, rollelege og sprog og sprogforståelse.

Når Villads og jeg leger, så har jeg altid stor fokus på den verbale kommunikation. Jeg benævner så mange ting som muligt, for at han lærer hvad de forskellige ting og farver hedder og for at motivere ham til selv at tale.

Little Tikes racerløb

Når Villads får en legekammerat på besøg, så er jeg sikker på, at den store lastbil fra Little Tikes bliver en af de foretrukne ting, som drengene vil lege med.

En lege ide kunne være, at lege at de to sportsvogne er racerbiler.

Racerbilerne deltager i store racerløb rundt om i hele verden. For at kunne deltage i disse store løb, så er de afhængige af deres trofaste ven, den store transporter, som glædeligt fragter de to sportsvogne fra løb til løb.

Sammenhold og teamwork kommer man rigtig langt med. Empati og det at behandle andre som man selv ønsker at blive behandlet, er også utrolig vigtigt.

De to seje sportsvogne værdsætter deres gode ven lastbilen, for uden den kunne de ikke komme rundt til de mange racerløb.

Transporteren kører gerne sportsvognene igennem USA via route 66, blot for at deltage i et 2dags racerløb i Californien.

En god og spændende leg handler om fantasien og kreativiteten.

Historien om Little Tikes

Little Tikes Company blev grundlagt i 1969 i Hudson i Ohio. Den store virksomhed er en multinational producent af innovative børneprodukter af høj kvalitet. Med mere end 50 års erfaring med at producerer legetøj i topkvalitet, så ved de virkelig hvad børn gerne vil lege med og hvad der fanger deres interesse og nysgerrighed.

Little Tikes har også stor fokus på børns sikkerhed, derfor testes de mange produkter regelmæssigt. Little Tikes bruger ikke BPA, latex eller skadelig PVC og / eller phthalater i nogle af deres produkter.

Vores vurdering af Little Tikes Lastbilen

Efter at have set nærmere på den store transporter med de to sportsvogne fra Little Tikes, så må jeg altså bare sige, at den lever helt op til forventningerne. Little Tikes skuffer aldrig, deres produkter er så velovervejede og kvaliteten og funktionaliteten er på et utrolig højt niveau.

Dette sæt er meget populært herhjemme, Villads kan sagtens bruge flere timer på at lege med bilerne og bilerne bliver brugt både indenfor og ude i haven.

Rengøringen er intet problem, jeg plejer bare at tørre delene af med en klud og så er det som nyt igen.

Little Tikes lastbil kan ikke blot skabe glæde i de private hjem, men da kvaliteten og sikkerheden er i top, så er sættet også yderst velegnet til brug i diverse institutioner, hvor flere børn sagtens kan være en del af en eventyrlig og fantasifuld leg, med de seje racerbiler.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen