Little Tikes Fun Zone Battle vandbord anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 2 år |Tema: Vandleg | Materiale: Genbrugbart plast

"Vi har været utroligt underholdt og afkølet, hele vejen igennem vores test af Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes. Det er virkelig sejt, at taberne får en “straf” i form af en kraftig vandstråle ved endt spil. Hvis man er en dårlig taber, er det helt okay. Her har Little Tikes altså bare lige sørget for, du også bliver en meget våd taber..."

Med stor begejstring

Det var med stor begejstring, at vi modtog Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes. Vejret viste sig fra sin bedste og varmeste side. Det danske sommervejr kan til tider skuffe, men samtidig kan det også tage fusen på en.

Vi gik nu en hel uge i møde, hvor vejrudsigten lovede skyhøje temperaturer. Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes gjorde de varme sommerdage i vores have behagelige, våde og van(d)vittigt sjove!

Det praktiske

Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes er lavet af plastik og anbefales fra 2 år og opefter. For at få det optimale ud af vandbordet, skal det tilsluttes til en vandslange.

Der medfølger; Bord, ben, vandslanger, vandpistoler, både, spinnere, midterdel med rør og bolde, samt to skruer.

Børn skal være under opsyn af en voksen under vandleg. Det anbefales ikke at skyde hinanden i hovedet med vandpistolerne.

Enkelt at samle

Da Mateo var i vuggestue, besluttede vi os for at samle vandbordet. Det var en klog beslutning, da selve samle processen ikke er børnevenlig. Vi var to personer til at samle vandbordet. Det tog 25-30 minutter, og det eneste vi skulle bruge var en skruetrækker og en svensknøgle.

Der medfølger et rigtigt godt instruktionshæfte, som detaljeret viser, hvordan vandbordet skal samles. Der medfølger også en ekstra kobling som gør, at vandbordet kan sættes til vandslangen. Denne skal sættes meget præcist på. Det er bestemt ikke nemt og kræver en del tålmodighed, i sidste ende lykkedes vi dog med at få monteret den.

Vandlegen kan begynde

Vi kunne ikke vente med at komme i gang! Vi elsker leg i haven. Vandleg i haven på en varm sommerdag er noget af det bedste vi som forældre og Mateo ved. Mateo er rigtig vand glad, og derfor var vi meget spændte på at se, hvordan Fun Zone Battle vandbordet var at lege med.

Mateo startede med at vise stor interesse for bådene. Han greb hurtigt den blå og røde båd og sejlede dem rundt i vandet. Han hældte herefter vand i begge både, så de sank til bunds. Bådene kom hurtigt op til vandets overflade igen, og de fik lov at sejle videre.

Mateo fik nu øje på spinnerne rundt omkring på vandbordet, der er hele seks af dem. Han begyndte at dreje lidt på dem, men viste nu stor interesse for vandpistolerne. Vi havde endnu ikke sat vandslangen til vandbordet. Det blev hurtigt gjort af far. Til vores store overraskelse stod der nu 3 stråler med vand ud af midten på bordet.

Strålerne sprøjter ud, så de rammer personerne ved vandpistolerne. Vi var lidt forvirret til at starte med, og undrede os over hvorfor der stod vand ud af bordet? Ligeså snart Mateo fik trykket vandpistolen ind, stoppede strålerne med vand, og konkurrencen var nu i gang. Med lidt hjælp fra mor gik Mateo i gang med at øve sig lidt.

Det var sjovt både at skyde vand på spinnerne, på bådene, i bulls eye og sågar på vores lille køkkenhave. Det medførte store smil og fuld koncentration!

Ideelt til familiedyst

Hele ideen bag Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes - er konkurrence delen.

Det gælder blandt andet om at få fyldt sit rør med vand, og dette kan kun gøres på én måde: ved at ramme bulls-eye. Vinderen er den person, som først får fyldt sit rør op med vand. De andre deltagere har i dette tilfælde tabt, og de kan derfor vente sig en stor stråle vand som straf. Bordet sørger altså selv for at sprøjte vand på taberne - det er virkelig en sjov egenskab!

Man kan krydre konkurrencen en smule, ved at tilføje de medfølgende både. Her går det ud på både at synke modstandernes både, og få fyldt sit rør med vand op som den første.

Reglerne er enkle, hvilket betyder, at alle - store som små - kan være med. Hele familien kan være med rundt om bordet, og det er det, der gør vandbordet så inkluderende og unikt.

Indtil videre har vi været 3 personer om at lege med vandbordet - heraf to voksne. Vi glæder os allerede til at Mateo kan lege med vandbordet, med sine venner om et-to års tid. Til den tid vil de få meget ud af både vandbordet og hinandens selskab.

Indtil da har Mateo rig mulighed for at øve sig i at sigte og ramme bulls-eye med mor og far.

Lad konkurrencen begynde!

Efter lidt tids øvelse, kunne konkurrencen begynde. Ved den gule vandpistol stod Mateo, og ved den røde vandpistol stod mor. 3. 2. 1. START! Mateo fik sprøjtet langt over bulls-eye og ramte mor. Mateo synes det var fantastisk sjovt og mistede en smule fokus. Far hjalp Mateo med at sigte efter bulls-eye igen. Det gik lige pludselig meget bedre, og Mateo var ved at fange metoden.

Vinderen blev (selvfølgelig) Mateo, og den store stråle med vand sprøjtede over på mor, som satte i spring og farede væk fra vandbordet. Mateo grinte og udbrød “MERE”. Det er et godt tegn på succes herhjemme, for vil Mateo have mere, så er det fordi han synes det er rigtig sjovt!

Vil man spille endnu et spil, trykker man en knap til side. Herefter tømmes alle rørene for vand, og man er igen klar til endnu en runde!

Vandglæden er stor

Vi har været utroligt underholdt og afkølet, hele vejen igennem vores test af Fun Zone Battle vandbordet fra Little Tikes. Hvis man er bare det mindste vand forskrækket, skal man ikke anskaffe sig vandbordet. Er man modsat rigtig glad for vand - og meget af det, er det helt klart pengene og underholdningsværdien værd!

Vi blev overraskede over hvor våd man bliver, og det er altså skønt en varm sommerdag! Vi blev noget overrasket over styrken på vandpistolerne. De kan virkelig skyde langt og kraftigt. Vandpistolerne skal små børnehænder lige lære at håndtere.

Vores vurdering

Vi har haft vores Fun Zone Battle Vandbord fra Little Tikes stående fremme alle solskinsdage. Ideen med vandbordet er vi helt forelsket i. Et udendørs spil til hele familien krydret godt op med seje vandpistoler, farver og en masse vand. Der er til mange timers underholdning, og der er virkelig en masse at grine af!

Man kan kun blive i godt humør, når Mateo udfordrer én til et spil. Man ved også, at det ender ud i en intens kamp om at ramme bulls-eye.

Det er virkelig sejt, at taberne får en “straf” i form af en kraftig vandstråle ved endt spil. Hvis man er en dårlig taber, er det helt okay. Her har Little Tikes altså bare lige sørget for, du også bliver en meget våd taber.

Vores glæde for Little Tikes’ vandbord har resulteret i, at vi med sikkerhed vil finde det frem igen - sommer efter sommer. Det er ikke et vandbord man bare lige vokser fra eller mister interessen for.

Har man det stående i haven, når børnene er puttet, skal man virkelig have en god selvkontrol for ikke at gå ud “og tage et spil” med sin bedre halvdel. Det siger vel det hele om vandbordet fra Little Tikes?

Vi glæder os ihvertfald alle til næste sommer!

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen