Little Tikes - Big Waffle Blocks anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 12 mdr. | Indhold: 18 dele | Mål: 35,5 x 35,5 x 5 cm. |
Farver: Rød, blå og gul

“En verden af muligheder, kreativ udfoldelse og læring åbnede sig, da vi modtog pakken. Det her er en af de få gange jeg ikke skal sætte en leg i gang for børnene. De leger sammen og længe. De samarbejder for at få bygget tingene og de griner, leger og hygger sig!”

Godt, solidt og holdbart legetøj

Vi har været så enorm heldige at få lov at teste Big Waffle Blocks fra Little Tikes og allerede dagen efter bestillingen blev lagt, bankede den rare GLS mand på hoveddøren, med pakken.

Legebyen.dk levere nemlig dagen efter, hvis bestillingen er lagt inden kl. 14:00! Glæden lyste ud af øjnene på drengene herhjemme, selv den store på 6,5 år - han er lige inde i en periode hvor det er fedt at bygge rigtige huler, der er holdbare - og det giver Big Waffle Blocks muligheden for!

Little Tikes har jeg tidligere stiftet bekendtskab med, da jeg som mor til to drenge på hhv 3,5 og 6,5 år og dagplejer har brug for godt, solidt og holdbart legetøj, der samtidig er i pænt design og praktisk. Og det må man sige er tilfældet hos Little Tikes.

Når jeg skal investere i nyt legetøj til enten privat brug eller arbejdsmæssigt, så falder valget oftes på Little Tikes af flere årsager - de laver meget forskelligt, alt fra klodser, rutsjebaner til legehuse, alt sammen i kvalitets plastik, der kan tåle lidt af hvert og holde til at være ude, hvis man ikke har opbevaringsplads indenfor. De har samtidig over 50 års erfaring - Little Tikes blev grundlagt i 1970.

Praktiske detaljer:
- Farver: rød, blå og gul
- Antal: 18 stk.
- Alder: anbefales fra 1 år.
- Mål: 35,5 x 5 x 35,5 cm
- Til inde- og udebrug.
- Big Waffle Blocks er selvfølgelig ftalatfri.

Big Waffle Blocks legetøjet

I den her pakke får du 18 stk. Big Waffle Blocks, hvilket er perfekt til en masse kreativ, læring og fysisk leg, med uendelig muligheder hvor kun fantasien sætter grænserne, i form af huse, slotte, borge og meget mere!

Og da de er lavet af plast er de netop holdbare og faste. Det bedste af det hele: Der er ingenting der skal samles, så da kassen bliver åbnet, så er der åbnet for legen med det samme. For os er det er plus!

Med børn der kan være utålmodige og forældre der måske er trætte efter lange arbejdsdage, så er det ikke altid lige en samlevejledning man higer mest efter, når man endelig er hjemme efter en lang dag. Så det er simpelthen skønt at børnene kan gå direkte i gang med at lege og udforske deres fantasi, uden at skulle vente på mor eller far.

Endnu en ting der for mig er vigtig at fremhæve, det er pladsen! Mange børnefamilier kender sikkert problemet - alt for meget legetøj og for lidt plads. Legetøj fylder oftest en del - men Big Waffle Blocks er nemme at stable i et hjørne, og så fylder de absolut ingenting. Genialt, synes jeg - for det er et problem herhjemme, med legetøj der oftest fylder for meget.

De er lette og vejer ikke det vilde, hvilket gør at børnene selv kan flytte rundt på dem og sammensætte dem, lige nøjagtig som de lyster. Der er nogen der er huller i, andre er uden huller, så de kan bruges som dør i et
hus eller et vindue.

De kan bruges indenfor på de trælse regnvejrsdage, men de kan også bruges udenfor når vejret tillader leg i haven. De kan sagtens tages med frem og tilbage, for de er nemme at rengøre - enten med en fugtig klud
eller en tur under bruseren. Dejlig nemt!

Legen med Big Waffle Blocks

Der er utallige timers leg i Big Waffle Blocks, som stimulerer kreativitet, læring og koordination.

Min dreng på 3,5 har stadig lidt svært ved farverne - derfor har vi brugt rigtig meget tid på at farve opdele, og det er blevet til en leg, i stedet for et krav. Det er pludselig sjovt og hyggeligt at lære, for hver gang vi finder en farve der passer, så er vi tættere på at kunne lave en firkant - også her kan de bruges, vi tæller hvor mange man skal bruge til en firkant, hvor mange der er af hver farve osv.

De er nemme at samle og skille ad igen, og børnene får øvet deres hånd-øje koordination i forhold til at sætte dem sammen og ramme rigtigt i hullerne.

Man kan også bruge dem som forhindringsbane, ved at lægge dem på græsset (for at de ikke glider), og hoppe rundt på dem, det styrker også
børnenes balance, da der er nogen af dem der er huller i, mens andre har en hel overflade.

Det her er en af de få gange jeg ikke skal sætte en leg i gang for dem. De leger sammen og længe. De samarbejder for at få bygget tingene og de griner, leger og hygger sig!

De farverige og iøjnefaldende Big Waffle Blocks indbyder til leg ved første øjekast. Her er der ingen tvivl, vi skal bestemt ud og have købt nogle flere, så der kan bygges endnu større huler og borge.

Den eneste tanke jeg sidder tilbage med er: Hvorfor opdager jeg først disse nu?

- Sarah Dam Grønbæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen