Little Tikes aktivitetscenter anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Materiale: Plast. | Mærke: Little Tikes | Mål: 78,74 x 76,2 x 33,02 cm

"At vælge dette aktivitetscenter fra Little Tikes, var den helt rigtige beslutning for os og det er virkelig pengene værd! Det skaber så meget glæde og Villads kan bruge flere timer på at gemme sig og lege ved aktivitetscentret. Det sjove aktivitetscenter kan sagtens holde til at være udenfor hele året, det tager det ikke skade af og det er sikkert også sjovt at rutsje ned i sne. Men hvis man har et stort legeværelse eller hvis man er en institution, et bibliotek eller lign. så kan legetårnet bestemt også skabe glæde og lærerig leg indenfor. Rigtig god leg..."

En anmeldelse af Little Tikes aktivitetscenter

Se lige dette fantastiske legeredskab fra Little Tikes.

De fleste børn, er vilde med fysisk aktivitet og spændende udfordringer. Med Little Tikes aktivitetscenter i nye flotte farver, kan børnene få brugt kroppen og på samme tid nyde de mange timers sjov leg i haven.

Villads på halvandet år nyder, at lege i vores have og jeg har derfor nøje udvalgt, hvilke legeaktiviteter vi har i haven.

Jeg synes, at det er vigtigt at vores udendørs legetøj er i en rigtig god kvalitet og meget gerne noget med mange forskellige muligheder, for leg og positiv udvikling. Det skal være sikkert og holdbart for Villads at lege med og derudover vil jeg gerne have, at det er produkter, som på samme tid kan bidrage til fantasifuld og aktiv leg.

Efter min mening, skal udendørslegetøj også gerne kunne holde til al slags vejr, uden at tage skade eller miste farven.

Med produkter fra Little Tikes føler jeg altid, at jeg træffer et sikkert valg. Det lever altid op til mine forventninger og kvaliteten og funktionaliteten er altid i top.

Lidt om Little Tikes

Little Tikes er et amerikansk firma, som har mere end 50 års erfaring med at designe, producere og sælge kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug, som lynhurtigt fanger børnenes interesse og nysgerrighed.

Deres mange forskellige produkter er elsket rundt om i verden og mange af tingene ses både i diverse institutioner og hjemme i de private hjem.

Overraskende nemt at samle

Jeg har længe ønsket mig et legetårn/ aktivitetscenter til Villads, men var i tvivl om, hvor stort jeg ønskede det skulle være og jeg ønskede ikke et med vilde pangfarver.

Da jeg opdagede, at Little Tikes havde lavet deres aktivitetscenter i nye farver, så var jeg ikke længere i tvivl, det ville være perfekt i vores lille have.

Da vi modtog pakken, var det i virkeligheden nok mig, som var mest spændt og utålmodig. Villads vidste ikke hvad jeg havde bestilt, så han legede i sit legehus, mens jeg samlede legetårnet.

Villads begyndte at vise interesse for aktivitetscentret allerede inden det var færdigsamlet, så det gav lige lidt udfordringer, da han selvfølgelig ikke måtte kravle derpå, før det var helt samlet.

Det var overraskende nemt at samle sættet, med hjælp fra den medfølgende samlevejledning, lidt muskler og fire skruer, som efterfølgende blev skjult med små trykknapper.

God til den motoriske udvikling

Da sættet var samlet og placeret det perfekte sted i haven, kunne legen starte.

Jeg lod Villads undersøge aktivitetstårnet stille og roligt, så han kunne blive tryg ved det i sit eget tempo.

Villads er lige blevet 18 måneder og han har derfor ingen erfaringer med klatretårne og lign. Han er nemlig også først lige startet i daginstitution. Det betyder, at Villads nu kan lære og afprøve helt nye og spændende udfordringer, som med sikkerhed er rigtig gode for den motoriske udvikling.

Little Tikes’ aktivitetscenter er i blå, grønne og hvide farver, hvilket er mere rolige farver, som jeg synes passer bedre ind i vores have. Sættet er fyldt med sjove og underholdende muligheder, som uden problemer kan aktivere de mindre børn i lang tid. Sættet er bygget op på den måde, at man nederst kan kravle ind igennem store huller og gemme sig under plateauet. Børnene kan også kravle op på plateauet og se ud over haven eller gemme sig, hvis de eksempelvis leger gemmeleg eller politi og røvere eller hvad deres fantasi og alder nu fører til.

Fra plateauet kan børnene rutsje ned ad den lille rutsjebane og legen kan derefter gentage sig igen og igen.

Aktivitetstårnet henvender sig til børn fra 18 måneder og opefter, hvilket vil sige, at det er helt perfekt til Villads og han kan nyde godt af det i flere år.

Sættet er lavet i plastik, uden skarpe kanter eller hjørner. Alt er omhyggeligt afrundet, så børnene frit kan lege og eksperimenter.

I starten var Villads ikke så modig, han havde derfor brug for støtte, for at kunne komme helt op på plateauet. Men allerede efter få timer, så er det intet problem for ham at kravle op og rutsje ned, han har helt tjek på det.

Villads er utrolig glad for sit legetårn, han løber hen for at lege, så snart han kommer hjem fra vuggestuen.

Jeg er sikker på, at dette tårn vil være en af de foretrukne favoritter i meget lang tid og så er det bare fantastisk, at det så oveni købet understøtter udviklingen af de grovmotoriske færdigheder, som en del af legen.


Villads kan hurtigt kravle op ad stigen for, at komme op i tårnet og spotte om der er nogen, der skal reddes eller fanges. Ser han noget der fanger interessen eller måske nogen der er i nød, så kan han lynhurtigt rutsje ned og komme dem til undsætning.

Legetårnet fra Little Tikes har en rigtig god størrelse, det måler ca. 78 x 76 x 33 cm. Det er derfor ikke så stort, at det fylder hele haven, men alligevel stort nok til, at flere mindre børn kan lege sammen.

Når flere børn leger sammen med det sjove aktivitetscenter, så vil de blandt andet styrke deres sociale kompetencer, kropsbevidsthed, hånd-øje-koordination, koncentration, grovmotorik og problemløsning.

Villads er nu i en alder, hvor han gerne vil gøre alt selv. Ved at Villads kravler igennem, over og under, rutsjer og klatre på det motoriske redskab, så vil han også styrke sin selvstændighed, selvtillid og også sin nysgerrighed.

Når Villads kravler stille og roligt op på plateauet helt selv, så husker jeg selvfølgelig at klappe og rose ham rigtig meget, så han bliver glad og stolt.

Vores vurdering

At vælge dette aktivitetscenter fra Little Tikes, var den helt rigtige beslutning for os og det er virkelig pengene værd! Det skaber så meget glæde og Villads kan bruge flere timer på at gemme sig og lege ved aktivitetscentret.

Det sjove aktivitetscenter kan sagtens holde til at være udenfor hele året, det tager det ikke skade af og det er sikkert også sjovt at rutsje ned i sne. Men hvis man har et stort legeværelse eller hvis man er en institution, et bibliotek eller lign. så kan legetårnet bestemt også skabe glæde og lærerig leg indenfor.

Rigtig god leg.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Little Tikes 2-i-1 limonade & isbod

Læs også anmeldelsen af Little Tikes lastbil

Læs også anmeldelsen af Little Tikes Spiralin' Seas vandbord

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen