Lille Mus farvespil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mærke: Wacky Wonders | Antal: 1 læringsspil

"Lille Mus farvespillet er et super hyggeligt og et spil der er helt nede på jorden. Vi er positivt overraskede over de forskellige muligheder som spillet byder på, og at det fangede Mateos interesse lige med det samme. Den fine remse og den lille mus er søde elementer i spillet, som har underholdt os i flere timer. Vi er rigtig glade for kvaliteten af de forskellige dele i spillet, som alle er rigtig robuste..."

En spilanmeldelse af Lille Mus farvespillet

“Lille mus, lille mus, er du i det lyserøde hus?”

Vi elsker at spille underholdende og lærerige spil med vores søn, Mateo, der er 3 år gammel. I Lille Mus farvespillet skal vi på jagt efter den søde lille mus, og hurtigt fik vi fundet detektiv brillerne frem.

Kan Lille Mus farvespillet underholde vores søn, og hvordan fungerer spillet i praksis? Vi skulle snart blive klogere!

Det praktiske om Lille Mus farvespillet fra Wacky Wonders

Lille Mus farvespillet er anbefalet fra + 3 år, og er for 2 deltagere. Hver runde i spillet tager mellem 1 - 5 minutter, og det er derfor et spil man kan nå at spille mange runder af. Vi har oftest spillet fremme i 30 minutter af gangen - det fungerer super fint for os.

Det får du med i spillet:

● 10 huse
● 10 høstakke
● 1 lille mus

De 10 huse er produceret i tykt pap, og er alle sammen i forskellige farver. Alle husene er flot dekoreret i rigtig bondegårdstema. Farverne på husene er: gul, lilla, brun, rød, blå, lyserød, grøn, hvid, orange, og sort. Barnet bliver derfor introduceret for alle de basale farver.

De 10 høstakke er produceret i tykt pap, og er “delen” der får husene til at kunne stå op uden at vælte. De 10 høstakke passer perfekt til husene, og er et godt input til bondegårdstemaet.

Den lille mus er produceret i tykt pap, og så ser den rigtig sød ud. Den lille mus kan sættes fast bag på alle husene, ved at sætte den fast på høstakken. Det fungerer rigtig godt, og så er den lille mus gemt på bedste vis.

Lille Mus farvespillet kommer i en lille spilæske, som er visuel rigtig flot. Der medfølger ingen spillevejledning med til spillet i form af papir, spillevejledningen er i stedet at finde på bagsiden af spilæsken. Reglerne til spillet er super nemme og ligetil.

Sådan spiller man Lille Mus farvespillet fra Wacky Wonders

Lille Mus farvespillet har simple regler, som er nemme at forstå for de allermindste.

Den lille mus placeres bag ét af de 10 forskellig farvede huse, og så er det barnets opgave at finde ud af hvilket hus musen gemmer sig bag. Hver gang barnet skal forsøge at finde den lille mus, skal remsen: “Lille mus, lille mus, er du i det …. hus?” siges. Hvis barnet gætter forkert, skal remsen gentages, og barnet skal igen forsøge at finde det rigtige hus hvor den lille søde mus gemmer sig bag.

Barnet kan både være den der skal finde musen, men også den der kan gemme musen. Vi har varieret vores spil herhjemme, så Mateo gemte musen i den ene runde, og mor gemte musen i den anden runde.

Vores oplevelse med Lille Mus farvespillet fra Wacky Wonders

Mateo åbnede den lille æske, og var meget spændt på at finde ud af hvad den indeholdte. Mateo hældte indholdet ud midt på bordet, og pludselig var der en masse forskellige farvede huse foran os. Mateo begyndte at samle husene som var meget lige til. Husene kunne nemt sættes på de forskellige høstakke, og der gik ikke lang tid før vi var klar til at spille.

Vi satte de forskellige huse op, og mor gemte musen bag ét af de mange huse. Mateo startede med at sige remsen: “Lille mus, lille mus, er du i det gule hus?” Øv! Den lille mus gemte sig ikke bag det gule hus, så Mateo gentog remsen.

Mateo var meget uheldig i den første runde, og fandt først musen ved det allersidste hus. Vi var nu sikre på at Mateo havde lært den søde lille remse udenad, og nu var det Mateos tur til at gemme den lille mus for mor.

Mateo gik meget op i at gemme musen bag det helt rigtige hus, og måtte efter længere tids betænkelighed sætte den lille mus bag det grønne hus. Mor gættede ikke hvor den lille mus var i første, anden, tredje eller fjerde omgang. Mateo grinte og smilte virkelig meget, og gjorde mor opmærksom på at hun skulle huske at sige remsen om den lille mus, inden hun kiggede bag et hus.

Vores vurdering af Lille Mus farvespillet fra Wacky Wonders

Lille Mus farvespillet er et super hyggeligt og et spil der er helt nede på jorden. Vi er positivt overraskede over de forskellige muligheder som spillet byder på, og at det fangede Mateos interesse lige med det samme. Den fine remse og den lille mus er søde elementer i spillet, som har underholdt os i flere timer.

Vi er rigtig glade for kvaliteten af de forskellige dele i spillet, som alle er rigtig robuste. Det er smart at musen kan sættes fast bag alle husene, og det er med til at gøre spillet så gennemført som overhovedet muligt.

Hvis du leder efter spillet der kan tages med på farten, i sommerhuset eller med hjem til bedsteforældrene - er Lille Mus farvespillet et rigtig godt valg! Lille Mus farvespillet fylder ikke meget, og så er det super nemt at have med sig i pusletasken.

Vi har ihvertfald været glade for at spillet ikke fylder mere end det gør, og at det kan spilles overalt. Lille Mus farvespillet gør præcis hvad det lover, nemlig - at blive klogere på farver - på en sjov og anderledes måde.

- Camilla Jakobsen

Læs også spilanmeldelsen af Det Originale Fiskespil

Læs også spilanmeldelsen af børnespillet Foto Fish

Læs også spilanmeldelsen af Mine Første Kodede Ruter fra Nathan

 

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilWacky wonders

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen