Leg med magnetiske fliser

Hvordan du sikre dig dine børn får en fantastisk dag/aften med babysitteren!

Fra tid til anden får alle forældre brug for lidt voksen tid, hvor de kan tage på dates, slappe af eller besøge venner til en middag uden børnene. Det kræver selvfølgelig hjælp til børnepasningen, og ofte står familiemedlemmer eller nabopigen klar til hygge med de små, men for mange forældre er det ikke altid en mulighed. Det kan ende med at de må aflyse deres planer fordi de ikke kunne finde en babysitter.

Det behøver dog ikke være sådan! Med Babysits kan forældre finde børnepassere i deres område, på en nem transparent og overkommelig måde. Indtast jeres postnummer eller bynavn og start i dag.

Når babysitteren så er fundet, kan mange forældre godt være lidt spændte på hvordan dagen/aftenen skal gå, og om babysitteren formår at underholde børnene og holde dem glade, mens de er væk.

Du kan dog som forældre gøre dit for at give babysitteren de bedste muligheder for en fantastisk pasning! Med det rette legetøj er aftenens sjov sikret og med dette legetøj er det ikke kun dine børn der får en sjov aften, tro os...

Magna-Tiles

Se udvalget af Magna-Tiles her

Magna-Tiles er et innovativt, kreativt og ikke mindst visuelt smukt produkt. Oversat er Magna-Tiles, magnetiske fliser og som navnet antyder er det et sæt bestående af flere dele med magnetiske fliser der kan sættes sammen i et hav af kombinationer. Derfor kan der også samles på dele med tiden, så børnenes samling kan få lov at vokse sig endnu større.

De magnetiske fliser kan fås i to typer, ”solid colors” og ”clear colors”. Magna-Tiles clear colors givet en smukt og farverigt skær når det udsættes for lys. Det bør derfor bestemt prøves at lege med lyset, så man kan se hvordan det reflektere sig i fliserne og spreder sig ud rummet. Der kan eventuelt bygges et prinsesseslot til dukker som kan stå nær vinduet. På den måde får legetøjsdyr og dukker det mest farverige hjem til dato.

Udover at være et utrolig underholdene og kreativt produkt kan Magna-Tiles også være lærerigt for børn. De magnetiske fliser kan bruges til at hjælpe børn med at få indblik i matematik, geometri og fysik. Prøv for eksempel at bruge fliserne til at lave forskellige former og snak om hvad de hedder og hvor mange kanter de har. En anden sjov mulighed er at lave halve figurer og sætte dem tæt opad spejlet så det pludselig bliver til en ny figur med spejlets refleksion.

Med Magna-Tiles er dine børns underholdning sikret i timevis og babysitteren behøver bare at lege med og lade sig fascinere ligesom børnene. Find det store udvalg af Magna-Tiles her og start jeres samling idag. Magna-Tiles gør sig også som en fremragende som gave til jul. På siden for Magna-Tiles findes også endnu flere ideer med videoer til hvordan de kan bruges. Så find jer en barnepige og tag jer en fri aften, hvor i kan være sikre på børnene nok skal hygge sig.

God byggelyst!

- Mvh Legebyen.dk & BabySits.dk

BlogindlægCategory_blogindlægMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen