Funcars Bioplast Garage anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Fra 12 måneder | Fremstillet i miljøvenligt BIOplast |Svanemærket

“Bilerne er vildt lækre og ligger godt i hånden hos både store og små...”

En anmeldelse af Funcars BIOplast Garagen

Som om det var planlagt ringede pakkeposten på døren ligesom mine dagplejebørn vågnede...

Ikke mange sekunder efter var kassen fra Legebyen.dk åbent og indholdet blev hældt ud. Ungerne var straks vilde med Dantoys skønne garage med Funcars biler til, som er fremstillet af miljøvenligt BIOplast.

Vi havde fået en ekstra pakke biler med fra Dantoys nye Tiny serie, så heldigvis var der en bil til alle! Hele eftermiddagen gik med bil leg og her lidt over en uge efter modtagelse af vores nye legetøj, er bilerne stadigvæk et stort hit hos de små.

Bilerne er meget lette, så selv de mindste børn kan være med til at lege (og smage på dem).

Selv garagen er let at bære på, så min egen datter på kun 17 måneder kan sagtens bære den hen, hvor hun vil lege med den, uden at skulle be' om hjælpe.

Hun har næsten haft en bil i hånden alle hendes vågne timer i denne uge og leger sammen med hendes storesøster på 2 1/2 år, som også er meget begejstret for de nye biler, og især at parkere dem i garagen.

Dørene i garagen er lette for dem at åbnede op og lukke igen, efter de har parkeret en bil derinde. Man kan også vælge at parkere på øverste etage, hvor man skal trække bommen op, inden man kører op af rampen. Derefter kører bilen i fuld fart ned af bakken - forbi bommen - når den skal ud på “vejen” igen.

De fleste aftener er gået med at hive far med ned på gulvet og ind i bil legen. Han siger bilerne er vildt lækre og ligger godt i hånden! Både i hans egen, men også i pigernes. De kører let på både gulvtæppe og trægulv.

Garagen og de fine biler er derudover en del BIOplast serien, som er Dantoys serie af miljøvenligt fremstillet legetøj - i flotte og trendy farver.

Mor her synes det er mega fedt, at FunCars bilerne er i de skønneste afdæmpede farver. Samt at de har de sødeste små ansigter og runde former.

De egner sig godt til både indendørs og udendørs leg. Så vi har også haft dem en tur med i sandkassen, hvor bilerne kørte let igennem sandet og bød på masser af leg. Vi har også haft dem med en tur i skoven, hvor de var smurt ind i mudder. De kom en tur med i bad og var hurtigt, samt nemme, at gøre helt rene igen, så de kunne leges med indendørs igen. Det er bare super fedt ! Bilerne ligger virkelig op til mange timers leg - lige der, hvor barnet ønsker at folde fantasien ud.

Bilerne og Garagen, samt resten af Dantoys BIO serie, er produceret ved brug af BIO plastik, som er fremstilles af sukkerør. Det betyder at det er 100% genanvendeligt! Så når legetøjet på et tidspunkt skal kasseres, kan hele legetøjet genbruges igen.

Som person og som mor går jeg meget op i miljøet og den verden jeg ønsker for mine børn, derfor er det for mig super vigtigt og fedt, at materialet kan genbruges.

På samme tid er de sukkerrør som der bliver brugt til produktionen, et 100% vedvarende råmateriale. Det betyder at når man høster en markfuld sukkerrør, så kan man efter et halvt år høste samme mark igen. Mega smart og total minimal spild !! Jeg elsker det !! Forbrug af sukkerrør går altså ikke ud over natur eller miljøet og samtidig hjælper sukkerrør endda med at absorbere CO2 fra vores luft, som eksempelvisbrugen af biler og busser, udskiller alt for meget af.

Jeg er samtidig så positiv overrasket over noget så miljø rigtigt også kan se fint og lækkert ud i design og farver. Alt i alt et lækkert og stilrent produkt som børnene kan finde flere timers leg i og som er miljøbevidst - vi er total overbevist og det bliver ikke vores sidste bestilling fra Dantoys BIO plastik serie, som heldigvis har et stort og skønt udvalg af produkter.

 

Læs mere om Dantoys Svanemærkede miljøvenlige BIO-plast legetøj her!

Læs mere om Dantoys Tiny legetøj for de mindste - fremstillet af BIO-plast!

- Kamilla Buch

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDantoy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen