Dyredomino anmeldelse

Alder: Fra 3 år | Spilletid cirka 10 min. | For 2 - 4 deltagere.

"Dyredomino er endnu et spil i rækken af klassikere fra Danspil. Det er en variation af domino, som gør spillet tilgængeligt og fængende for børn helt ned til 3-4 år..."

Spillet er i bund grund det samme som almindelig domino. Man har en stak aflange brikker, som hver har to motiver. Men i stedet for prikker, er der dyr på brikkerne. Det gør det let at aflæse for de mindste.

Spillet starter med, at man fordeler alle brikkerne til spillerne. Den første spiller lægger en brik på bordet og derfra gælder det om at matche et af de to dyr, der er vist på brikkerne. Man udbygger kæden af brikker i begge ender, så den ender med at slange sig på tværs af bordet.

Det bliver sværere og sværere at matche dyr hen ad vejen, efterhånden som man har færre brikker. Og til sidst risikerer man, at man ikke kan lægge noget ned, fordi man ikke har brikker med nogen af de dyr, der ligger i enderne af kæden.

Så er man nødt til at sige ”pas” og miste sin tur. Det er noget skidt, fordi man vinder ved at være den første, der kommer af med alle sine brikker.

Man kan også komme ud for, at ingen spillere kan lægge brikker ned. Så er det spilleren med færrest brikker tilbage, der vinder.

Enkelt at spille – nemt at tage med

Dyredomino er et dejligt enkelt spil. Det er perfekt til mindre børn på grund af det søde tema, og fordi man kan spille det på 5-10 minutter.

Hvis man smider en elastik om brikkerne, er det i øvrigt meget let at have med på ferie. Så kan man hive det frem, hvis man lige skal slå tiden ihjel på en færge eller i lufthavnen.

- Søren Vinggaard Hellerung

Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilDanspil

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen