Dantoy Skubbe-Scooter anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 - 4 år | Materiale: Svanemærket plast | Max. belastning = 50 kg.

"Jeg kan derfor helt sikkert anbefale, at man vælger Dantoy-scooteren med gummihjul, da den meget bedre kan køre både inde og ude. Ved at vælge den med gummihjul, sikrer du, at dit barn får mest muligt glæde af denne skønne skubbescooter og især hvis du vælger at købe en anhænger dertil."

En svanemærket klassiker på enhver legeplads

En ære at teste

Vores familie er blevet udvalgt til at teste og anmelde den populære robuste klassiske løbescooter/skubber fra Dantoy.

Denne scooter har været et stort hit i over 50 år, hvor børn har haft stor glæde af at drøne afsted i fuld fart, både inde og ude. Mange af os har derfor allerede stiftet bekendtskab med denne scooter, da vi selv var børn.

Det har af den grund været en ære at teste og anmelde lige netop denne skubbe-scooter inklusive den søde anhænger.

Produktbeskrivelse

Flot klassisk scooter med anhænger fra Dantoy med gummihjul.

Denne scooter henvender sig til børn fra 2 år.

Scooteren måler, L: 58.5 cm. H: 36cm. B: 39.5 cm

Anhængeren måler, L: 40 cm. H: 28 cm. B: 29 cm.

Max belastning: 50 kg

Scooteren fra Dantoy er rød, blå og gul og anhængeren er rød og gul.

Hos Legebyen.dk kan den populære scooter købes med plastikhjul eller med gummihjul. Vi har testet den med gummihjul og den har den store fordel, at børn kan køre indenfor uden at larme og glide på gulvet. Selvom den har gummihjul, kan den stadig bruges udendørs også.

Scooteren har tre hjul. Ét foran og to bagved, som sikre mere stabilitet for dit barn. Anhængeren har to hjul.

Scooteren fra Dantoy er blevet en klassiker og den har skabt stor glæde hos tusindvis af børn i over 50 år. Scooteren er meget holdbar og robust, den er virkelig i god kvalitet.

Hos Legebyen.dk kan Dantoy scooteren også købes som en politiudgave til de seje drenge der gerne vil fange røvere og som en lyserød prinsesseudgave til alle de små prinsesser.

Scooteren bremses ved at barnet bruger skosnuderne.

Hvorfor er den så populær?

Den populære skubbe-scooter styrker og stimulerer dit lille barn på følgende områder:

Balancen, ved at din guldklump skal holde balancen for at blive siddende på scooteren, imens han/hun suser afsted.

Motorikken. Især grovmotorikken bliver styrket ved at skubbe sig frem ad på denne scooter.

Benmusklerne, bliver styrket og stimuleret ved at dit barn skubber med benene for at komme afsted i fuld fart, men også når dit barn skal bremse scooteren.

Koordinationen og afstandsbedømmelsen, bliver også styrket ved at køre på denne Dantoy scooter. Dit barn skal koordinere sine bevægelser for at kunne styre, imens han/hun også skubber med benene og på samme tid holder balancen. Barnet lærer også at styre udenom de forskellige udfordringer som de møder på deres vej, i stedet for at køre ind i tingene.

Selvtillid og selvværdet, bliver styrket ved at barnet får nogle succes oplevelser og bliver rost til skyerne.

Kropsbevidstheden, bliver styrket ved at lege med og på denne skubber, da din lille guldklump selv skal styre scooteren og selv skubbe den frem ad.

Fantasien, bliver selvfølgelig styrket ved at dit barn lever sig ind i en leg alt imens han/hun kører rundt på scooter.

Det sociale. Som et ekstra plus, så indbyder scooteren også til leg med andre børn. De kan enten køre på hver sin scooter eller skiftes til at køre på den samme scooter, så styrkes tur-tagning og de sociale kompetencer også. Lige netop tur-tagning og sociale kompetencer, er noget som dit barn kommer til at få brug for når han/hun starter i børnehave, skole og også senere i livet...

Stor glæde at teste DT-Scooteren

Vi har haft stor glæde af at teste denne scooter med anhænger. Den er virkelig fin og min venindes søn på 4 år og mine to niecer har haft så stor fornøjelse af den!!

De har kørt rundt med fuld fart med anhængeren fyldt med forskellige ting i flere timer. Det er tydeligt at den scooter stadig er et kæmpe hit, som den har været i mange mange år efterhånden.

Min mindste søn kommer hel sikkert også til at få meget glæde af sådan en scooter, når han bliver lidt ældre.

Børnene har både kørt på scooteren indenfor og udenfor. De har også været på skovtur i haven, så kørte de over bagved huset med madpakker og juice i anhængeren. Men andre ord, så er Dantoy scooteren altså bare et kæmpe hit!!

Da min store dreng var lille, havde han også en Dantoy scooter, men med plastikhjul, som han susede rundt på indenfor og der skred han tit når han drejede med fuld fart. Denne udgave af DT-scooteren er med gummihjul og det er tydeligt at se forskel. Den kører meget bedre og mere sikkert på gulvet indenfor, og den glider ikke på gulvet.

Jeg kan derfor helt sikkert anbefale, at man vælger Dantoy-scooteren med gummihjul, da den meget bedre kan køre både inde og ude. Ved at vælge den med gummihjul, sikrer du, at dit barn får mest muligt glæde af denne skønne skubbescooter og især hvis du vælger at købe en anhænger dertil.

Lidt baggrundsviden om Dantoy

Dantoy er den første plastiklegetøjsproducent til at få sine produkter svanemærket. Dette betyder, at Dantoys legetøj lever op til verdens skrappeste krav, når det kommer til indholdet i den benyttede plastik.

Der er derfor hverken pthalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer i.

Dantoy har udviklet og produceret kvalitetslegetøj i Danmark i over 50 år og dette gør Dantoy til en af Nordens største producenter af plastiklegetøj.

Besøg Dantoys hjemmeside for at læse mere.

Svanemærket

Verdens første svanemærkede legetøj er fra Dantoy. Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. 98 % af alle Dantoys kerneprodukter bærer Svanemærket, og endnu flere er på vej, som du sidder og læser denne anmeldelse.

Svanemærket plastlegetøj skal leve op til verdens skrappeste krav til plastindhold. F.eks. må svanemærkede produkter ikke indeholder skadelige stoffer, som f.eks. phthalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer.

Der stilles med svanemærkningen krav til sikkerhed, kvalitet og levetid.

Læs mere om Svanemærket på Dantoy.dk

Alt Dantoy legetøj er designet til at skulle kunne holde til rigtig meget leg i de danske institutioner, hvilket kræver ekstra stor styrke og kvalitet i produktet.

Det ses bl.a. på den ekstra tykkelse, de har i deres legetøj – i modsætning til mange billige produkter, som er lavet i tyndt materiale.

Svanemærket tager udgangspunkt i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes, lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale, til det ”dør” som affald og ofte vil blive genanvendt.

Ved at leve op til disse krav sikres der en, cirkulær økonomi, samt at Dantoy lever op til flere af FN’s verdensmål.

Miljø

Dantoy vil begrænse enhver skadevirkning på miljøet til et minimum. De har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen.

Deres legetøj er fremstillet af råvarer uden skadelige stoffer. Anvendelse af BIO-plast til fremstilling af legetøj er med til at minimere udslip af CO2.

Læs mere om Dantoy Green Bean serien af 100% genbrugt plast

Seneste nyt er produkt-serien Green Bean, der fremstilles af Svanemærkede plastik-rester fra Dantoys egen produktion. Farverne på Green Bean legetøjet vil derfor altid have forskellige nuancer, men kvaliteten er selvfølgelig den samme velkendte.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDantoy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen