Dantoy Prinsesse Scooter anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Max belastning: 50 kg. | Certifikat: Svanemærket.

"Som forventet, så fandt hun lynhurtigt på en leg hvor hun var en prinsesse, som kørte på sin scooter hen til Tivoli for at købe is og cupcakes. Det var virkelig hyggeligt og sjovt at overvære og overhøre hendes leg og evne til at fantasere og leve sig ind i legen..."

Anmeldelse af Dantoy Prinsesse skubbe-scooteren

Vores familie er blevet valgt til at teste og anmelde den populære robuste løbescooter/skubber fra Dantoy, dog er det ikke den klassiske røde scooter, men den flotte lyserøde Prinsesse scooter.

Dantoy scootere har været et stort hit i over 50 år, hvor børn har haft stor glæde af at drøne afsted i fuld fart, både inde og ude. Mange af os har derfor selv stiftet bekendtskab med Dantoy scooteren, da vi selv var børn.

Det har af den grund været en ære at teste og anmelde denne lyserøde udgave af scooteren. En smuk feminin prinsesse scooter med gummihjul.

Denne scooter henvender sig primært til små prinsesser fra 2 år.

Prinsesse scooteren fra Dantoy er super flot, den er lyserød og hvid og man kan købe en anhænger dertil, dog fåes den kun med plastikhjul, da den med gummihjul er udgået. Anhængeren er helt lyserød.

Vi har testet Prinsesse scooteren med gummihjul og den har den store fordel, at børn kan køre indenfor uden at larme og glide på gulvet. Selvom prinsesse scooteren har gummihjul, så kan den stadig bruges udendørs også.

Anhængeren har plastikhjul, men det er ikke noget problem, da det ikke er på anhængeren vægten fra barnet er, så den larmer ikke meget indenfor.

Scooteren har tre hjul. Ét foran og to bagved, som sikre mere stabilitet for dit lille barn. Den måler, L: 58.5 cm. H: 36cm. B: 39.5 cm og max. belastning er 50 kg.

Holdbare og robuste

Dantoy har været kendt for deres scootere, som har skabt stor glæde hos tusindvis af børn i over 50 år. Scooterne er meget holdbare og robuste, de er virkelig i god kvalitet.

Hos Legebyen.dk sælges der mange forskellige Dantoy-scootere, ligefra den klassiske rød, blå og gule scooter, både med gummihjul eller med plastikhjul og med eller uden anhænger. Den fåes derudover både som scooter til børn fra 2 år eller som motorcykel til børn fra 3 år.

Legebyen.dk sælger også en politiudgave til de seje drenge der vil suse afsted i fuld fart og anholde tyve og røvere. Politiudgaven sælges også som scooter og som motorcykel.

Til sidste er der selvfølgelig denne flotte prinsesse udgave som hel sikkert vil være et hit hos en lille prinsesse som gerne vil have lidt fart over feltet.

Styrker og stimulerer

Det er en rigtig god idé, at lade din lille guldklump køre på en skubbe-scooter fra Dantoy, om det så er den klassiske, politiudgaven eller prinsesseudgaven.

Det at køre på en skubbe-scooter styrker og stimulerer rigtig mange områder hos dit barn.

Der kan bl.a. nævnes følgende:

Motorikken, især grovmotorikken og balancen vil blive styrket ved at det lille barn selv skal holde balancen og bruge benene for at komme frem ad.

Koordination og afstandsbedømmelse vil blive styrket ved at barnet skal styre og komme frem ad på samme tid og ved at køre udenom de mange forhindringer barnet møder på sin vej. - for større udfordringer kan man eventuelt lave en bane, hvor barnet skal køre zig zag imellem kegler eller lign.

Selvtillid og selvværd vil også blive styrket, ved at din lille guldklump får nogle succesoplevelser, ved at lære at køre på denne scooter helt af sig selv og ved at I som forældre husker at rose jeres barn rigtig meget.

Med andre ord, så vil dit barn have stor glæde og udvikling ved, at kører på denne Dantoy scooter.

Et andet vigtigt område som vil blive styrket er, de sociale kompetencer og turtagning, da denne scooter hel sikkert vil blive populær, så derfor vil flere børn sammen gerne lege med den.

Den flotte lyserøde Dantoy Prinsesse scooter har skabt rigtig meget glæde og leg herhjemme, den vil uden tvivl være den perfekte fødselsdagsgave til en lille prinsesse, som fylder 2 år.

Vi kan derfor give denne scooter de varmeste anbefalinger med herfra.

Lidt baggrundsviden om Dantoy

Dantoy er den første plastiklegetøjsproducent til at få sine produkter svanemærket.

Dette betyder, at dette legetøj lever op til verdens skrappeste krav, når det kommer til indholdet i den benyttede plastik.

Der er derfor hverken pthalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer i.

Dantoy har udviklet og produceret kvalitetslegetøj i Danmark i over 50 år. Dette gør Dantoy til en af Nordens største producenter af plastiklegetøj.

Svanemærket

Verdens første svanemærkede legetøj er fra Dantoy.

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. 98 % af alle Dantoys kerneprodukter bærer Svanemærket, og flere er på vej.

Svanemærket plastlegetøj skal leve op til verdens skrappeste krav til plastindhold. F.eks. må svanemærkede produkter ikke indeholder skadelige stoffer, som f.eks. phthalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer.

Der stilles med svanemærkningen krav til sikkerhed, kvalitet og levetid.

Alt Dantoy legetøj er designet til at skulle kunne holde til rigtig meget leg i institutioner, hvilket kræver ekstra stor styrke og kvalitet i produktet.

Det ses bl.a. på den ekstra tykkelse, de har i deres legetøj – i modsætning til mange billige produkter, som er lavet i tyndt materiale.

Svanemærket tager udgangspunkt i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes, lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale, til det ”dør” som affald og ofte vil blive genanvendt.

Ved at leve op til disse krav sikres der en, cirkulær økonomi, samt at Dantoy lever op til flere af FN’s verdensmål.

Dantoy vil begrænse enhver skadevirkning på miljøet til et minimum. De har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen. Deres legetøj er fremstillet af råvarer uden skadelige stoffer. Anvendelse af Bio-Plast til fremstilling af legetøj er med til at minimere udslip af CO2.

Hjælp fra min niece

Min lille niece på 2 år har testet denne flotte prinsesse udgave af den velkendte skubbe-scooter.

Hun er lige fyldt 2 år, så jeg var spændt på, om hun kunne finde ud af at køre på sådan en scooter og om hun selv kunne komme op på den.

Det gik så godt! Den passede helt perfekt!

Hun kunne selv komme op og sidde på scooteren og i løbet af få minutter havde hun regnet teknikken ud og så var hun ellers på farten.

Hun var meget glad og stolt over at køre helt alene på sådan en fin Prinsesse scooter. Hendes glade latter kunne høres på lang afstand.

Som forventet, så fandt hun lynhurtigt på en leg hvor hun var en prinsesse, som kørte på sin scooter hen til Tivoli for at købe is og cupcakes. Det var virkelig hyggeligt og sjovt at overvære og overhøre hendes leg og evne til at fantasere og leve sig ind i legen.

Prinsesse scooteren har ingen bremser, den bremses ved at barnet bruger skosnuderne.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af den klassiske skubbe-scooter fra Dantoy

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDantoy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen