BuddyPhones Cosmos anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 4 år | Farve: Blå | Model: Cosmos | Indholder: Rejsetaske, BuddyCable & Opladningskabel

"Så alt i alt er vi så begejstret for BuddyPhones Cosmos at vi har skrevet et sæt mere på ønskesedlen til jul, fordi vi gerne vil have til begge drenge, så de ikke skal deles om det ene par vi har. Selvom de klart ligger i den allerdyreste ene af børnehøretelefoner, så er de pengene værd..."

Test af de trådløse COSMOS BuddyPhones

Vi har gennem en længere periode været så heldige at få lov at teste de nye trådløse høretelefoner Cosmos fra BuddyPhones.

Vi har allerede stiftet bekendtskab med trådløse børnehøretelefoner fra BuddyPhones, da vi selv tidligere har købt den model der hedder Wave. Vi har været meget glade for at de er trådløse og med lydkontrol, fordi det giver drengene bevægelsesfrihed og samtidig passer på deres ører.

Derfor var vi også meget spændte på at teste modellen Cosmos.

Vi er virkelig begejstrede, over den endnu bedre kvalitet, og vi er endt med at være helt vilde med dem.

Høretelefonerne kommer med et lækkert hardcase opbevaringsetui, som beskytter høretelefonerne godt både under transport og ved opbevaring.

Høretelefonerne er foldbare, så de er meget nemme at få ned i etuiet.

Ligeledes medfølger kabel til opladning og et kabel til at forbinde høretelefon med fx iPad, så de kan bruges selvom de ikke er ladet op.

Dette kabel kan også forbinde to stk. BuddyPhones til hinanden så børnene kan se en film sammen og begge høre lyden - på hver sin hovedtelefon.

Da vi kun har et sæt BuddyPhones Cosmos, har vi lavet forsøget med at koble dem sammen med vores BuddyPhones Wave, og det fungerer så fint.

Selve høretelefonerne er virkelig lækre med bløde puder som omslutter ørerne behageligt, og de har en god størrelse for både børn og voksne, så selvom det er børnehøretelefoner, så passer de også nemt en voksen.

Det er nemt

Det er nemt at tænde og tilslutte dem til fx en iPad eller telefon, og når man har haft den tilsluttet én gang, så tilslutter de sig automatisk så snart man tænder dem.

Man holder blot tænd-knappen nede 3-5 sekunder, så tænder de, og ligeledes holder den nede 3-5 sekunder så slukker de og kobler automatisk fra fx iPad ‘en. Det er virkelig dejligt, så drengene nemt selv kan få høretelefoner og iPad forbundet uden at skulle ind og rode i indstillinger.

Man kan på siden af høretelefonerne nemt skrue op og ned for lyden, og hvis man hører musik, kan man holde fx ”op” knappen nede så skifter den videre til næste sang, og ligeledes holde ”ned” knappen nede så starter den sangen forfra eller skifter til den foregående sang. Den funktion bruger drengene ikke rigtig, når de har den koblet på iPad, men det har jeg brugt en del, når jeg har lånt dem til at lytte til musik med.

Passer på barnets hørelse

Høretelefonernes lyd er selvfølgelig lavet sådan at den ikke overstiger anbefalingen for lyd til børns ører.

Lyden kan desuden indstilles til 3 forskellige niveauer, hvor man kan bruge niveau 1 i hjemmet, hvor der ikke er så meget støj, mens niveau 2 er tiltænkt områder med lettere støj og så kan man også vælge niveau 3, som giver højst mulige lyd, og som er god at bruge i fx en bil eller flyvemaskine.

Hjemme bruger vi aldrig andet end niveau 1 som giver fin høj lyd til at se film og lignende med på iPad, samtidig med at man godt kan komme i kontakt med barnet imens.

Man skifter mellem de 3 niveauer ved at holde ”tænd/sluk”-knappen nede samtidig med ”skrue ned ”-knappen” så giver høretelefonerne et lille bip for niveau 1, to små bip for niveau 2 og tre små bip for niveau 3.

Mulighed for aktiv støjreduktion

Men det bedste af det hele er muligheden for at tænde for aktiv støjreduktion, og den funktion bruger vi virkelig meget. Både fordi det giver en meget renere lyd og bedre oplevelse. Men også fordi det giver en virkelig fin mulighed for at koble verden lidt fra.

Lyden behøver heller ikke at være skruet ret højt op for at man hører rigtig fint, når aktiv støjreduktion er koblet til, og det er jo bonus for små børne-ører som gerne skulle passes på.

Vores 4-årige som er den der bruger Cosmos oftest, bruger faktisk tit støj reduktion uden at høre musik og så går han rundt med høretelefonerne på og leger med aktiv støj reduktion tændt, og derved får hans system en pause fra omverdenen, og det har han virkelig god glæde af.

Jeg har ligeledes nogle gange lånt dem fordi jeg bruger aktiv støjreduktion når jeg arbejder ved computeren med begge børn hjemme. Så den funktion har vi brugt meget mere end jeg havde forestillet mig at man ville gøre med børn, og den eneste ulempe ved det er, at når de hører musik med aktiv støjreduktion til, så skal man have øjenkontakt for at ”råbe” dem op, fordi de sidder i deres egen lille verden.

Holder længe på en opladning

I forhold til at holde strøm er vi meget tilfredse. De skal kunne holde op til 18 timer, og dog har vi ikke prøvet at bruge dem 18 timer i streg, men jeg har prøvet at lade dem være tændt en hel nat og der kunne de stadig holde et par timer næste formiddag.

Vi skal i hvert fald på ingen måde lade på dem dagligt, og vi har kun en enkelt prøvet at de er løbet tør i brug. Det virker som om de bruger en smule mere strøm, når man bruger aktiv støjreduktion meget, men vi lader ikke mere end max 2-3 gange i ugen, selv hvis de bruger dem virkelig meget eller max 1 gang i ugen ved almindelig brug.

De er nemme at lade op og bedst af alt er de nemme at tænde og slukke så drengene selv husker at få dem slukket efter brug og derved holder strøm længere.

Vores vurdering af Cosmos hovedtelefoner

Eneste forbehold er vægten af høretelefonerne. Da det er virkelig god kvalitet og øreklapper i en god størrelse betyder det også at de vejer lidt mere end fx Wave-modellen.

Cosmos vejer 213 gram mod Wave på 147 gram, så derfor vil jeg ikke anbefale Cosmos til mindre børn, end vores 4-årige, men derimod vælge Wave til de yngre. Til børn på størrelse med vores 7-årige ville jeg klart vælge Cosmos, fordi de passer væsentlig bedre til hans størrelse hoved, øre og krop, end Wave-modellen gør.

Så alt i alt er vi så begejstret for BuddyPhones Cosmos at vi har skrevet et sæt mere på ønskesedlen til jul, fordi vi gerne vil have til begge drenge, så de ikke skal deles om det ene par vi har.

Selvom de klart ligger i den allerdyreste ene af børnehøretelefoner, så er de pengene værd.

Det eneste som ville være fedt var, hvis de havde fandtes i et mere neutralt look end med drager og enhjørninger, fordi det er høretelefoner som børnene kan have i mange år, og hvor de måske når at vokse fra søde børnemotiver inden de vokser fra høretelefonerne.

Men for nu er dragerne et hit, og det er bestemt kamp om de blå høretelefoner herhjemme, så mine bedste anbefalinger gives hermed videre, hvis man er på jagt efter trådløse høretelefoner til børn i god kvalitet.

- Nina Bay Jensen

Køb samme model i lyserød farve - med enhjørninge-design

Læs også anmeldelsen af BuddyPhones Wave

Læs også anmeldelsen af BuddyPhones Explore

BlogindlægBuddyphonesCategory_blogindlæg

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen