BRIO Safari Eventyr anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materialer: Plast og FSC-certificeret bøgetræ | Antal: 1 kasse med 26 dele | Model: 33960

"Efter at have set Theis' glæde, ved at lege med dette BRIO World safari-eventyr-togsæt og set hvor spændende sættet er, så er vores mening ligetil. Togsættet er super godt, det bidrager til rigtig mange timers spændende leg og gode historier om turen på savannen med parkbetjenten. Brug jeres fantasi og nyd legen med det fantastiske sæt..."

Hvem vil med på eventyr?

Fut fut, alle der gerne vil med på safari-eventyr, skal stige ombord på toget nu, vi kører om 5 minutter.

Når toget kører hen over savannen, skal alle passager holde hænder og fødder inde i toget og det er ikke tilladt at fodre de vilde dyr.

I ønskes alle en rigtig god og spændende tur med BRIO togsæt.

Med det fine BRIO World safari-eventyr togsæt, kan hele familien være med til at udforske den flotte savanne og de mange vilde dyr.

Det spændende sæt med 26 dele indeholder følgende:

  • 1 x safari lokomotiv.
  • 1 x dyrevogn.
  • 1 x parkbetjent (figur).
  • 1 x nødhjælpstaske.
  • 1 x kamera.
  • 1 x sulten løve.
  • 1 x giraf.
  • 1 x elefant.
  • 9 x skinner.
  • 4 x bjergstøtter.
  • 1 x bjerghule
  • 1 x grønt skiftespor.
  • 1 x træ.
  • 1 x rockstop.
  • 1 x brun terrænbane.

Historien om BRIO

BRIO er en stor svensk legetøjsproducent, som er mest kendt for de mange forskellige slags tog og togbaner af træ, som også er efterlignet af flere andre firmaer.

Det allerførste BRIO tog blev lavet i 1952, og i slutningen af 1950'erne kom der også et stort udvalg af togsæt, skinneanlæg, broer, færger mv.

Vi kender alle sammen mærket BRIO. Det er næsten lige meget hvem man spørger, så har de leget med BRIO legetøj og BRIO tog i flere generationer.

Jeg kan også tydeligt huske, at jeg legede med togbane sammen med min lillebror for 25 år siden. Det var et kæmpe hit hos os, og vi brugte virkelig mange timer på at lege med tog.

En utrolig kvalitet

BRIOs togbanesæt henvender sig til både drenge og piger og faktisk også til nogen voksne. Men primært til børn fra 3-årsalderen og opefter.

BRIOs togsæt er i en utrolig kvalitet, faktisk en helt imponerende god kvalitet. Hvis børnenes bedsteforældre opdager en kasse togskinner oppe på loftet, som har ligget der i årtier, så er der stor sandsynlighed for, at det slet ikke fejler noget. Sættene er derfor ikke bare noget som holder i nogle måneder, ork nej, det holder i virkelig mange år.

Der findes et utal af flotte BRIO togbanesæt og en hel masse muligheder for tilkøb af ekstra dele, om så det er tog, vogne, skinner eller broer man søger.

De mange forskellige sæt og tilbehør kan uden problemer kombineres i en leg, hvor man bygger en kæmpestor bane.

Safari togsættet er fremstillet af FSC certificeret europæisk bøgetræ, kvalitetsplast og små fine metaldele. Dette togsæt er også CE mærket.

BRIO bruger vandbaseret maling og opløsningsbaseret polyuretan-farver. Alle farver er testet i henhold til gældende standarder, "N71-3 + ftalater og azo-farvestoffer.

På eventyr med safari-toget

Herhjemme har vi bygget togbane sammen med min kusines lille søn Theis, som er 4 år. Han er meget optaget af togbaner og interessen ses tydeligt, da han så æsken med togsættet med safari-eventyr. Han lyste helt op i øjnene og kunne næsten ikke sidde stille.

Sættet blev lynhurtigt pakket ud og så skulle der ellers bare bygges togbane.

Skinnerne er nemme at samle og skille af igen, også for børn helt ned til 3 år. Theis valgte at bygge den togbane som var vist på kassen, fordi den synes han var flot, men man kan også sagtens bygge sin helt egen bane.

Der er ingen vejledning og ingen regler, der fortæller hvad du skal gøre, så bare slip fantasien løs og nyd en god leg.

Theis hyggede sig rigtig meget og han var helt væk i sin leg. En gang imellem kom der dog lidt lyde fra ham, fut fut fut fut. Det at lege med togbane er ikke bare en leg, men faktisk også en lærerig proces. Finmotorikken og logisk tænkning vil blive styrket, ved at banen bliver bygget. Fantasien og kreativiteten vil også blive styrket, ved at man bygger ud fra fantasien og finder på en god leg. Rolleleg og sociale kompetencer vil blive styrket, ved at flere børn leger og bygger togbanen sammen i fællesskab.

Tid til afslapning og historier

Efter flere timers kreativ leg, var Theis blevet træt.

Vi satte os derfor i sofaen og Theis havde taget dyrene fra savannen med, og så fortalte jeg ham en historie om en togtur på savannen.

Fut fut siger det lille lokomotiv, imens det kører hen over den afrikanske savanne.

Parkbetjenten har arbejdet på savannen i rigtig mange år, så han ved en hel masse om naturen og de mange vilde dyr, som lever frit på den store savanne.

Han fortæller bl.a. at næsten halvdelen af Afrika er dækket af savanne.

Ved I godt, at på Afrikas savanne der lever der surikater og vortesvin? (Det er Timon og Pumba, fra Løvernes Konge). Men dem møder I desværre ikke på jeres safari eventyr med BRIO-toget idag.

Men hvis I er heldige, så kører I forbi den store hanløve der brøler ud over sletten.

På turen vil I også opleve, at toget kører helt tæt på den store elefant. Så får I den virkelige oplevelse af, hvor kæmpestor en elefant er i sine naturlige omgivelser. En hanelefant kan blive 70 år gammel. Den kan blive 3,2 meter høj og veje helt op til 6000 kilo. Så det er virkelig et kæmpe dyr!!!

På turen vil I også opleve hvor fantastisk det er at møde de vilde dyr, i deres vante omgivelser istedet for blot at se dem i fangeskab.

Parkbetjenten har pakket flere forskellige vigtige ting til turen. Han har selvfølgelig tager sit kamera med, så han kan tage en masser billeder på turen. På den måde glemmer han aldrig mødet med de store vilde dyr.

Han har også pakket en nødhjælpstaske i tilfælde af, at I møder et dyr som er blevet såret i kamp.

Inden safari eventyret slutter, så vil turen gå forbi savannens højeste dyr, nemlig giraffen. En voksen hangiraf kan blive helt op til 5,3 meter høj og den kan veje op til 1900 kilo.

Vores mening om BRIO World Safari Eventyr

Efter at have set Theis' glæde, ved at lege med dette BRIO World safari-eventyr-togsæt og set hvor spændende sættet er, så er vores mening ligetil.

Togsættet er super godt, det bidrager til rigtig mange timers spændende leg og gode historier om turen på savannen med parkbetjenten. Brug jeres fantasi og nyd legen med det fantastiske sæt.

Vi vil hel sikkert anbefale dette togsæt! Jeg tvivler på at der findes nogen børn, som ikke ville sætte pris på dette sæt med både tog, skinner og flotte savanne-dyr. Der er en god grund til at BRIO har været så populært i flere generationer og rundt om i hele verden.

Vi ønsker jer et rigtigt godt eventyr på Jeres Safaritur, husk solcremen og kameraet. Det er vigtigt ?

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af BRIO Smart Tech togbaner

Læs også anmeldelsen af BRIO World Togstationen

Anmeldelse af legetøjBrioBrio worldCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen