BIOBUDDI byggeklodser anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr til 6 år. | Materiale: Miljøvenligt Polyethylene (BIO plast) | Mærke: BiOBUDDi | Antal: 1 kasse med 246 klodser |

"Vi kan 100% anbefale det store bysæt fra BiOBUDDi, det har skabt stor glæde og mange timers god og kreativ leg herhjemme. BiOBUDDi henvender sig til både drenge, piger og selv de voksne kan hygge sig med at bygge sammen med børnene. Der er så mange muligheder med netop dette sæt, fordi det indeholder så mange klodser. Det er derfor uden tvivl pengene værd. Jeg er sikker på, at ethvert barn vil sætte pris på at få dette sæt som en gave..."

En anmeldelse af BIOBUDDI byggeklodser

BiOBUDDi er forpligtede til at lave legetøj, der ikke skader miljøet. De starter deres produktion ved hjælp af resterne fra sukkerrørplanter, i modsætning til olie er dette en bæredygtig ressource.

De miljøvenlige byggeklodser fra BiOBUDDi produceres i Holland og alle varianter er CE-mærkede og overholder alle gældende regler indenfor EU. Emballagen, klistermærkerne, instruktionerne og andre materialer, de bruger, er også miljøvenlige.

Byggeklodserne er genanvendelige, hvilket gør dem bæredygtige selv efter brug. BiOBUDDi laver produkter i kombination med aktivitetsbøger for at stimulere børns nysgerrighed til at udforske og lære gennem leg.

De miljøvenlige byggeklodser findes i mange forskellige farver, former og størrelser og er derfor et godt alternativ til de oliebaserede byggeklodser fra deres konkurrenter.

BiOBUDDi's byggeklodser er milde, sikre for børn og de er 100% kompatible med byggeklodserne af andre mærker.

Byggeklodserne er holdbare og egnede til hyppig brug på skoler og i daginstitutioner, men selvfølgelig også i hjemmet.

Stor legeværdi

BiOBUDDi byggeklodserne anbefales til børn fra 18 måneder. Det er meget få stykker legetøj der har samme legeværdi som byggeklodser. Børn elsker dem og elsker at undersøge hvordan tingene hænger sammen, når der fantaseres, testes og bygges.

Fra at børn er helt små skal livets færdigheder øves konstant bl.a. igennem leg. Det kan foregå højrøstet, rodet og sommetider lidt smertefuldt, men alle nye tillærte kompetencer er en sejr. Fra finmotorik til sociale færdigheder kan leg med Byggeklodser inspirere og understøtte dit barns fantasi, nysgerrighed, kreativitet og mod på at komme ud i verden, ét lille skridt – og én stor klods – ad gangen.

BIOBUDDI Bysæt

Vores familie har været så utrolig heldige, at få lov til at teste det store sæt byggeklodser fra BiOBUDDi, som hedder Bysæt.

Det har været en super god oplevelse at teste lige netop dette sæt.

Det ankom i en stor flot kasse og indeholder 246 dele, inkl. 4 byggeplader og 16 samlehæfter.

Herhjemme går jeg meget op i, at legetøj er lærerigt og styrker og stimulerer mange forskellige områder på samme tid med at det kan bidrage til en god og sjov leg.

Byggeklodser fra BiOBUDDi er et stort hit herhjemme, både for store og små.

Dette sæt fangede interessen og opmærksomheden med det samme. Vi fik et godt første håndtryk, da vi så den flotte kasse med billeder af alt hvad vi kunne bygge, lige fra huse, forskellige biler, toge, helikoptere osv.

Vi startede med at hælde alle klodserne ud på gulvet, og der var virkelig mange klodser!!! Så kiggede vi i de forskellige samlevejledninger som medfølger. Samlehæfterne er simple og derfor nemme at følge, selv for de mindre børn.

Min store søn og min niece på 5 år, ville gerne prøve at bygge det hele, så det kunne blive til en hel by, ligesom billedet på kassen.

Vi startede derfor fra en ende af og der blev bygget, bygget og bygget. Imens vi byggede og legede med de forskellige ting som blev bygget færdigt, talte vi om antal, farverne og hvilke ting vi byggede.

Fantasifuld & kreativ leg

I dette BiOBUDDi Bysæt er der så mange byggeklodser og byggeplader, at man sagtens kan bygge store ting efter fantasien og kreativiteten.

Man behøver ikke følge byggevejledningerne, man kan bygge lige det som man har lyst til.

I dette sæt, er der mange forskellige klodser. Der er også hjul til bilerne, så man har mulighed for selv at finde på mange andre forskellige slags biler eller bygge kørende huse eller andre sjove fantasi ting.

Når man leger og bygger med klodser, så gælder det om at tænke ud af boksen, det er sådan man får den sjoveste og mest kreative leg.

Kvaliteten af BiOBUDDi Bysæt er i top og lever 100% op til vores forventninger, det at de mange klodser også er miljøvenlige er for mig, et kæmpe plus.

Jeg synes, det er vigtigt at legetøj kan bruges på forskellige måder og forskellige steder.

En god leg skal ikke have en masse begrænsninger, men der imod en masse muligheder.

BiOBUDDi byggeklodser kan selvfølgelig også bruges udenfor og hvis de bliver beskidte, så er de heldigvis nemme at rengøre ved bare at vaske dem under vandhanen eller i bruseren.

Styrker & udvikler flere færdigheder

Dit barn vil have stor glæde af at lege med klodser og han/hun vil bl.a. styrke og udvikle følgende:

Kreativiteten, ved at han/hun bygger løs med klodserne og laver sjove konstruktioner.

Logisk tænkning.

Imitation, hvis I skal prøve at bygge efter en af de mange vejledninger eller efter noget I har set på nettet. Du kan også starte med at bygge en‘ ting, derefter skal dit barn efterfølgende prøve at imitere dig og bygge noget helt magen til.

Motoriske færdigheder, ved at dit barn samler og skiller tingene af igen.

Sociale færdigheder udvikles ved at dit barn leger og bygger sammen med andre børn og voksne.

Fantasien vil også blive styrket, da dit barn selv skal opfinde en leg med BiOBUDDi byggeklodser.

Det at lege og bygge med klodser er rigtig sundt, godt og lærerigt for børn.

Når dit barn begynder at sætte byggeklodser sammen, betyder det, at barnet er ved at finde ud af, hvordan genstande kan forholde sig til hinanden og derfor hvordan de kan passe sammen.

Senere begynder dit barn at stable tårne af byggeklodserne og det viser, at barnet er ved at lære om at sætte mål for sig selv og begynder at forstå konceptet succes og resultater. Det er et godt tidspunkt at give masser af ros, selvom tårnet vipper eller vælter! Ved at give dit barn en masse ros, så styrker du dit barns selvværd og selvtillid.

Når barnet begynder at forudsige resultater, så betyder det, at barnet er i stand til at skabe sine egne fortællinger og bruger historier og fantasien i sin leg.

Vores vurdering

Vi kan 100% anbefale det store bysæt fra BiOBUDDi, det har skabt stor glæde og mange timers god og kreativ leg herhjemme.

BiOBUDDi henvender sig til både drenge, piger og selv de voksne kan hygge sig med at bygge sammen med børnene.

Der er så mange muligheder med netop dette sæt, fordi det indeholder så mange klodser. Det er derfor uden tvivl pengene værd. Jeg er sikker på, at ethvert barn vil sætte pris på at få dette sæt som en gave.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af BIOBUDDi Byggeklodser

Læs også anmeldelsen af BiOBUDDi Byggeklodser 100 stk

Læs også anmeldelsen af BiOBUDDi Byggeklodser med Bogstaver

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen