BABYborn Sminkedukke anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

"Derfor var vi slet heller ikke i tvivl om svaret, da vi fik muligheden for at anmelde et BABYborn sminkedukkehoved - JA TAK!! Vi havde nogle tanker om, at det nok ville blive en succes med et sminkedukkehoved fra BABYborn, men vi vidste ikke, at vi som nu kan sige, at det er et “must have” for alle piger fra 3 års alderen!"

Sminkedukken fra BABYborn

Inger på 3 år har lige siden hun begyndte at lege, haft dukker som favorit legetøj. Det er tydeligt at legene med dukkerne er blevet mere og mere “avanceret”, i takt med hun er blevet ældre. Eksempelvis var hun begyndt at redde håret på sine dog skaldede dukker.

Derfor var vi slet heller ikke i tvivl om svaret, da vi fik muligheden for at anmelde et BABYborn sminkedukkehoved - ja tak!

Indhold i æsken med sminkedukkehovedet

Æsken med sminkedukkehovedet skriger på at blive pakket ud og taget i brug. Den er nemlig pakket sådan ind, at det meste af kassen er transparent - hovedet og alt tilbehør er altså til at få øje på.

Inger var derfor også mere eller mindre ude af sig selv af ren spænding i de få minutter det tog af få pakket kassen op.

Udover det smukke ansigt medfølger der et hav af spændende accessories til at blive en rigtig prinsesse. Børste, elastikker, spænder, udskiftelig pynt til hårbåndet og trøjen, klistermærker og ikke mindst sminke.

Inger var dybt overvældet og vidste næsten ikke, hvad hun først skulle begynde med.

Vores oplevelse med sminkedukken

Da Inger havde haft øjne og fingre på alt tilbehøret og studeret det flotte hoved, tog hun børsten og begyndte at redde det enormt flotte og glansfulde lange blonde hår.

Sådan et smukt hår som dette sminkehoved bærer virker så virkelighedstro, som jeg overhovedet forestiller mig, man kan lave det.

Selvfølgelig kan man som voksen hurtig mærke forskel på dukkens hår kontra rigtig hår, men det vil jeg gerne slå fast, at børn ikke kan. Inger var dybt optaget af, hvor flot og langt håret var, og hun begyndte efter kort tids børstning at sætte både knold og hestehale med elastikkerne der medfølger.

Håropsætning er fortsat noget hun øver, men hun har indtil nu kun haft sin mor at øve på. I netop det øjemed virkede det egentlig også som en ret god løsning med et sminkedukkehoved, da det ikke altid er med en blid hånd, der bliver taget ved håret :-)

Inger viste også de forskellige spænder en masse opmærksomhed, men fik dem først afprøvet efter sminken var afprøvet.

Da håret var sat blev låget til sminken nemlig taget af - WAUW!

Når man er 3 år ved man godt, at der er noget der hedder sminke, og ens mor tillader sjældent den store medvirken, når hun tager det på.

Jeg vil også vove at påstå, at farverne i morens make-up pung ikke er helt så farverig en palet, som den der følger med til dette sminkehoved.

Der var ikke nogen spørgsmål til, hvordan man skulle gøre her. Hun tog pennen, kørte den rundt i en af de fine farver, og så ellers i ansigtet af det fine sminkedukkehoved.

Man kan diskutere, hvorvidt det blev kønt, men at være tre år og få lov at sminke, uden nogen voksens indblanden med grænsesætning, var virkelig en fest for Inger.

Hun brugte lang tid på det, og da hun var ved at løbe tør for steder der ikke allerede var sminket, spurgte hun, om hun måtte sminke sine andre dukker. Det så vi ikke noget problem i, da det nemlig skal tilføjes at sminken er super nem at få af med blot vand på en klud.

Senere på dagen blev det os som forældre der stod for skud. Jeg selv nøjedes med sminken, mens Stine fik den store tur med både sminke og håropsætning.

Inger fandt senere nogle hjemmelavede perlekæder, så vi rigtig kunne føle os smukke. Sminkedukken fik i stedet sat “smykker” på det øverste af sin kjole, og også i hårbåndet, hvor man kan skifte udsmykningen ud.

Alt denne underholdning og gode lege med sminkedukken var ikke blot på dagen, hvor Inger fik den præsenteret. Hendes interesse for at finde netop dette stykke legetøj frem og fordybe sig i denne leg gentog sig igen og igen.

Vi havde nogle tanker om, at det nok ville blive en succes med et sminkedukkehoved fra BABYborn, men vi vidste ikke, at vi som nu kan sige, at det er et “must have” for alle piger fra 3 års alderen!

- Anders Østergaard

Anmeldelse af legetøjBabybornCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen