Baby Einstein anmeldelse

Mærke: Baby Einstein | Alder: Fra 3 mdr.

"Vi har virkelig været imponeret over kvaliteten af alt legetøjet, som både kan tåle at blive tabt og kastet en smule rundt med. Det er virkelig positivt at legetøjet er så hårdfør, da det er henvendt til de helt små. Vi har også været rigtig glad for den gode lyd som indgår i alle produkterne, og vi er virkelig glade for at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har tidligere stiftet bekendtskab med musikalsk legetøj der skratter og hvor bassen har været ikke eksisterende - det bliver virkelig irriterende at høre på i længden. Hvis du er på udkig efter musikalsk og farverigt legetøj til din baby - kan vi virkelig anbefale dig at kigge nærmere på legetøjet fra Baby Einstein..."

En anmeldelse af Baby Einstein produkter

Vi er forældre til Malina på ½ år, der er helt vild med musikalsk og farverigt legetøj. Vi er derfor ofte på udkig efter nyt underholdende og musikalsk legetøj til hende.

Malina har meget musikalsk legetøj som fylder en hel del herhjemme. Det var dog vigtigt for os at finde musikalsk legetøj til hende der også kunne tages med på længere bilture - eller til at gøre køreturen i barnevognen en smule mere underholdende.

Vi har tidligere benyttet os rigtig meget af musikalsk legetøj fra Baby Einstein, som har været et meget stort hit herhjemme. Vores erfaringer med Baby Einstein er at de producere legetøj af rigtig høj kvalitet, hvor der hverken er sparet på farver eller på kvaliteten af lyden. Det var lige netop derfor vi valgte at kigge nærmere på deres mindre musikalske legetøjs produkter, som vi fandt rigtig interessante.

Disse produkter fra Baby Einstein har vi kigget nærmere på:

  • Alt legetøjet kan rengøres med en fugtig klud, aldrig under rindende vand.

Baby Einstein - Baby Klaver

Klaveret er anbefalet fra + 3 måneder, og er produceret i plast og stof. Klaveret er perfekt til at have med på farten, og så underholder den baby med 20 forskellige klassiske melodier.

Baby Klaveret er utroligt robust med sin hårde skal der er produceret i plast. Klaver delen er dog produceret i stof, som gør det utroligt behageligt og blødt for små babyfingre at spille musik på. Der er i alt fem tangenter udsmykket i forskellige farver og med tallene fra 1 - 5.

Baby Klaveret har to forskellige lydniveauer og kan skiftes imellem tre forskellige sprog. Hver gang baby trykker på klaveret lyser farverne; grøn, rød og gul op. Lyset er med til at holde fokus omkring legen, og gøre det endnu mere interessant for de helt små.

Der er i alt 3 forskellige indstillinger på Baby Klaveret, og de alle er vidt forskellige.

Musik - Der er i alt 3 forskellige instrumenter barnet kan vælge imellem, nemlig: klaver, violin og trompet.

Tal - Klaveret læser tallene op fra 1 - 5 på enten; spansk, fransk eller engelsk.

Dyrelyde - Der er i alt 3 forskellige dyrelyde barnet kan vælge imellem, nemlig: fuglens kvidder, frøens kvækken eller hundens gøen.

Baby Einstein - Baby Radio

Baby Radio er anbefalet fra + 3 måneder, og er produceret i plast. Baby Radioen har en størrelse hvor den er nem at have med på farten i pusletasken, og så underholder den baby med 30 forskellige lyde og melodier.

Baby Radioen har et smart håndtag der gør den nem at transportere rundt for de helt små, og så er den fyldt med blinkende og farverigt lys når musikken først spiller. Baby Radioen har to forskellige lydniveauer, og så kan der skiftes mellem tre forskellige musikgenre. Baby kan skifte mellem de forskellige musikgenre ved at skubbe den store knap
øverst på radioen til højre eller venstre.

De yngste i familien kan også stoppe melodierne og afspille dem igen ved at trykke på den orange “play/stop” knap. Vælger baby at trykke på den røde knap spoler radioen én sang tilbage, og trykkes der på den gule knap spoler radioen én sang frem. De tre funktioner er super sjove for de helt små at sidde og lege med, og træner samtidig deres motoriske færdigheder.

Baby Einstein - Lysende Rystende Blæksprutte

Blæksprutten er anbefalet fra + 3 måneder, og er produceret i plast. Blæksprutten fylder ikke meget, og kan derfor tages med overalt. Blæksprutten byder på 4 forskellige melodier, og kan give et sandt farveshow.

Ryst blæksprutten og lad de små blive rigtig imponeret. De flotte farver og glade melodier som blæksprutten overrasker med, kan få enhver baby til at smile!

Blæksprutten er super nem at håndtere, og den rangel-lignende ting er perfekt at gribe fat i for små babyhænder. Blæksprutten kan hurtigt viftes fra side til side, og så begynder det helt store lysshow. Blækspruttens arme er i farverne; grøn, rød, gul og blå. De er helt perfekte til små nysgerrige baby øjne, der kan få lang tid til at gå med at studere de forskellige farver.

Baby Einstein - Star Bright Symphony

Den søde stjerne er anbefalet fra + 3 måneder, og er produceret i plast og stof. Baby Einstein Star Bright Symphony er udstyret med en smart lukning med velcro, der nemt kan sættes rundt om autostolen i bilen.

Baby Einstein Star Bright Symphony har to forskellige lydniveauer.

Baby Einstein Star Bright Symphony kan spille seks forskellige melodier, og hele stjernens ansigt lyser op når først melodierne spiller. Den søde stjerne er udstyret med i alt 5 arme i forskellige farver, og med vidt forskellige mønstre.

Perfekt musikalsk legetøj til at tage med på farten

Malina leger med det musikalske legetøj, når vi er hjemme og når vi er på farten. Malina elsker selv at finde det musikalske legetøj frem fra hendes værelse, og så er der ellers musik for alle pengene i hele huset. Malina nyder virkelig legen med de klassiske melodier og det farverige lys.

Vi er virkelig glade for at kunne tage det musikalske legetøj med på farten, og det kan vi bestemt også mærke på Malina at hun er. Det er virkelig rart at vi kan tage det musikalske legetøj med, og det er bestemt noget der kan lette situationer, der før var pressede med en utålmodig baby. Vi har blandt andet haft gavn af det musikalske legetøj midt på motorvejen, hvor vi pludselig holdt helt stille i 45 minutter. De 45 minutter blev hurtigt mere overskuelige
med glade melodier, og en pige der var helt fanget af de mange flotte farver.

Baby Einstein - Baby Klaver

Baby Klaveret er perfekt at have med hjem til bedsteforældre eller på færgeturen. Baby Klaveret er ikke særlig stort men kræver alligevel noget plads, for at Malina kan udfolde sig med det. Vi har haft stor succes med at have Baby Klaveret med hjem til bedsteforældre, hvor klaveret har underholdt når tiden rundt omkring spisebordet har trukket ud. Det kan være rigtig kedeligt at høre på de voksne snakke, og her er klaveret perfekt underholdning!

Baby Einstein - Baby Radio

Baby Radioen har vi været rigtig glade for at have med i barnevognen. Vi elsker at gå ture i naturen og lade batterierne op. De mange indtryk og den friske luft kan nogle gange blive for meget for Malina, og så er det rart at have Baby Radioen med på turen. Malina kan sidde og fordybe sig i de forskellige melodier, de flotte farver, og trykke på de mange forskellige knapper som radioen indeholder.

Baby Einstein - Lysende Rystende Blæksprutte

Blæksprutten bruger vi meget i hverdagen på vores korte ture, som vi ofte bruger vores klapvogn til. Malina kan sidde med blæksprutten i hænderne og vifte den fra side til side, som hun virkelig finder underholdende. Malina kan samtidig læne sig helt tilbage og slappe af til tonerne af klassiske melodier.

Baby Einstein - Star Bright Symphony

Star Bright Symphony er fast inventar i vores bil, og er sat fast på Malinas autostol. Den søde stjerne er helt perfekt til den lange køretur, og så har vi også haft god succes med at bruge den når Malina skal sove. Det kan oftest være svært for hende at falde til ro i bilen, men med de klassiske melodier trænger søvnen sig hurtigt på.

Vores vurdering af det musikalske legetøj fra Baby Einstein

Hvor er vi glade for at have stiftet bekendtskab med de utroligt underholdende og musikalske stykker legetøj fra Baby Einstein. Malina har været ét stort smil igennem vores lege med legetøjet, og det har virkelig bekræftet os i at småt musikalsk legetøj også kan være rigtig godt.

Vi har virkelig været imponeret over kvaliteten af alt legetøjet, som både kan tåle at blive tabt og kastet en smule rundt med. Det er virkelig positivt at legetøjet er så hårdfør, da det er henvendt til de helt små. Vi har også været rigtig glad for den gode lyd som indgår i alle produkterne, og vi er virkelig glade for at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har tidligere stiftet bekendtskab med musikalsk legetøj der skratter og hvor bassen har været
ikke eksisterende - det bliver virkelig irriterende at høre på i længden.

Hvis du er på udkig efter musikalsk og farverigt legetøj til din baby - kan vi virkelig anbefale dig at kigge nærmere på legetøjet fra Baby Einstein.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Magic Touch Drums fra Hape + Baby Einstein

Læs også anmeldelsen af undervands klaver fra Baby Einstein

Læs også anmeldelsen af Riff Raff Keytar fra Baby Einstein

 

 

Anmeldelse af legetøjBaby einsteinCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen