Baby Einstein anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 mdr | Mærke: Baby Einstein | Kategori: Musikalsk babylegetøj

"Villads er glad for de mange farver, blinkende lys og den rolige klassiske musik som mange af tingene spiller. Jeg er meget positivt overrasket over disse ting, de kan virkelig noget...."

En anmeldelse af produkterne fra Baby Einstein mærket

Min lille søn, Villads på 6 måneder har fået lov til at teste og anmelde tre forskellige ting fra Baby Einstein mærket. Vi havde intet fra dette mærke i forvejen, så jeg kendte ikke ret meget til det, kun igennem Disney Channel.

Jeg må nok indrømme, at jeg er glad for at have lært dette mærke at kende. Det er noget der virkelig fanger Villads' interesse og nysgerrighed. Det er en rigtig god kvalitet og hver ting kan mere end bare én ting.

Villads er glad for de mange farver, blinkende lys og den rolige klassiske musik som mange af tingene spiller. Jeg er meget positivt overrasket over disse ting, de kan virkelig noget.

Lidt historie om Baby Einstein

Baby Einstein blev introduceret til offentligheden i 1996 og forblev et lille firma, indtil Clark solgte det til Disney. Mellem november 2001 og september 2013 ejede og drev Disney varemærket Baby Einstein.

Fra den 14. oktober 2013 ejer og driver Kids II, Inc. Baby Einstein-mærket.

Legetøj fra Baby Einstein er designet til at støtte barnets naturlige stimulering, motoriske udvikling samt andre sanselige og nysgerrige elementer i hverdagen.

Hos Legebyen.dk kan du finde forskelligt babylegetøj fra Baby Einstein. Du kan bl.a. finde Blæksprutte orkesteret, Rytme puden, Baby guitaren og Baby klaver.

Mange af Baby Einsteins produkter spiller klassisk musik skrevet af komponister som Johann Sebastian Bach, Ludwig Van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart og mange andre.

Klassisk musik virker stimulerende på vores hjerner uanset alder, og studier har vist at babyer og børn kan have særlig glæde af at lytte til klassisk musik, fordi det stimulerer deres sproglige og kreative udvikling.

De tre spændende ting vi har været heldige at få mulighed for at teste, er følgende:

Baby Einstein - Rytme Pude (Udgået)

Desværre er rytmepuden pt. udgået af sortimentet

Det er en aflang pude som dit barn vil elske! Den henvender sig til babyer fra 3 måneder. Den er 38 cm lang.

Denne pude er uden tvivl Villads` yndlingslegetøj fra Baby Einstein! Han er meget glad for at lege med den. Rytme Puden motiverer ham til at ligge på maven og løfte hovedet og den styrker derfor hans ryg- og nakkemuskler.

Han er meget interesseret i at røre ved puden og han vil gerne ligge hen over puden, hvilket også er godt for den motoriske udvikling.

Der sidder tre forskellige aktiveringsting på puden, som er aftagelige, men som også kan leges med imens de sidder på puden. Den ene ting er en grøn bidering, den er flad og rund og har fem huller så de små babyfingre nemt kan holde ved den.

Den anden ting er en hvid rangle med fire kugler på, en gul, en grøn, en rød og en blå. Den er Villads meget glad for. Den vejer ikke ret meget og Villads kan derfor let løfte den og ryste den.

Villads kan også selv rykke den af puden, da tingene sidder fast med velcro.Den tredje ting er 4 kort, et gult med et gult slot, et grønt med et grønt skib, et rødt med en rød søstjerne og et blåt med en blå fisk.

Det er jeres fantasi der bestemmer hvad disse kort kan bruges til. De kan bl.a. bruges til at fortælle babyen om farverne.

Puden har mange forskellige farver og teksturer, som helt sikkert fanger din lille babys opmærksomhed.

Jeg undrer mig rigtig meget over navnet. - Rytme pude. Jeg synes ikke navnet passer til produktet, men jeg kan se på min 6 måneder gamle søn, at puden er helt fantastisk.

Så af den grund vil jeg klart anbefale denne Rytme pude fra Baby Einstein. Den skaber virkelig meget glæde herhjemme!

Baby Einstein - Blæksprutte Orkester

Anbefalet til babyer fra 3 måneder. Det er en sød blå blæksprutte med en hvid hat på siden af hovedet. Den er lavet af plast.

Foran er der fem forskellige instrumenter på blækspruttens arme.

Når din baby ligger på maven og kigger op på noget spændende, udvikler det ryg- og nakkemuskulaturen og evnen til at styre bevægelser.

Med dette Blæksprutte Orkester er dit barns opmærksomhed uden tvivl fanget med det samme. De mange knapper, blinkende lys og klassiske melodier er med til at stimulere og styrke dit barn gode og positive udvikling.

Villads har fra starten af, været meget interesseret i Blæksprutten. Han er nysgerrig og vil gerne røre og trykke på de mange knapper.

Blæksprutten taler tre forskellige sprog, engelsk, spansk og fransk, men det er fuldstændig ligegyldigt, Villads er ihvertfald helt ligeglad med hvilke sprog den taler.

Det er uden tvivl de mange forskellige melodier og blinkende lys der fanger hans opmærksomhed.

Hvis han trykker på et af instrumenterne på en af blækspruttens fem arme, så spiller den en melodi med dette instrument, hvis han så trykker på endnu et instrument, så bliver dette tilføjet i melodien og sådan fortsætter det. Det er virkelig godt fundet på.

Den har to indstillinger. Den ene er så den kun spiller melodier, hvis man trykker på et af instrumenterne.

Hvis du vælger den anden mulighed, så fortæller blæksprutten hvilken farve og navnet på det instrument du trykker på. (Men på engelsk, spansk og fransk)

Da Baby Einstein, Blæksprutte Orkester er så populært herhjemme, så vil jeg selvfølgelig anbefale denne til andre, da Blæksprutte kan bidrage til mange timers leg og udvikling.

Hvis Blæksprutte Orkesteret har brug for en gang rengøring, så anvend en fugtig klud, da den ikke kan tåle at komme under vand.

OBS: Blæksprutten bruger 3 x AA-batterier

Baby Einstein - Baby Guitar

Den henvender sig også til babyer fra 3 måneder.

Villads er meget glad for at lege med guitaren.

Den her guitar lærer din baby en hel masse om finmotorik, hånd-øje koordination, lydgenkendelse og meget mere!

Det vigtigste for børns læring er faktisk, at de er motiverede. At lysten til at lære kommer indefra, nemlig fra nysgerrigheden. Det klarer denne flotte guitar fra Baby Einstein med bravour - de klare flotte farver, de forskellige knapper og lydene.

Baby guitaren styrker og stimulere din lille babys synssans og høresans, ved de mange klare farver, lyd og de mange klassiske melodier.

Motorikken vil også blive styrket ved at din guldklump ligger på maven og løfter nakken for at se de flotte farver. Motorikken bliver også styrket ved at dit barn trykker på knapperne.

Den her guitar vil fange interessen hos enhver lille nysgerrig baby.

Ligesom andre af Baby Einsteins produkter, så spiller denne guitar også klassiske melodier.

Hvis din lille baby drejer på kugleranglen, så spiller den længere melodier.

Villads vil gerne lege med denne guitar, da den er nem for ham at lege med. Den vejer ikke ret meget og de små kan derfor nemt lege med den, både hvis de ligger på maven eller hvis de ligger på ryggen.

Villads er meget interesseret i melodierne og lyset der blinker.

Han har også fundet ud af, at det er sjovt at slå til kugleranglen så den drejer rundt og rasler.

Den flotte og sjove guitar er pga. størrelsen nem at tage med hvis man skal ud ad døren, men husk at få den med hjem igen. Din baby vil nemlig hel sikkert få denne guitar som et af sine favorit legetøj.

Vi kan uden tvivl anbefale denne Baby guitar, den vil din lille baby hel sikkert få stor glæde af.

Baby Einstein guitar er lavet af plast. Den kan rengøres med en fugtig klud, da den IKKE kan tåle en tur under vandhanen!

OBS: Guitaren bruger 3 x AAA

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjBaby einsteinCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris837,95 kr
På lager
Se varen