5000 Gule Bolde Til Boldbad

I august 2019 blev Legebyen.dk kontaktet af designeren Thomas Bickham, som du måske har set i TV3 programmet De Fantastiske Fem, hvor han var med til at forvandle danskernes hjem.

Thomas har en god ven der hedder Simon, som har bygget et hus i Valby, hvor tre gæsteværelser fungerer som Bed & Breakfast.

Simon bad Thomas om at designe ét af de tre værelser - som har hver deres tema - så det ville ende med at blive det mest instagramvenlige Bed&Breakfast værelse.

Det Gule Boldrum

Thomas fik herefter den skøre idé at lave værelset gult. Yep! Du læste rigtigt. Det guleste værelse nogensinde. Simpelhen Yellow! Thomas kontaktede herefter Tæppeland.dk og spurgte om ikke de kunne beklæde både gulv, vægge og loft med gule gulvtæpper.

Efterfølgende kontaktede Thomas Legebyen.dk som leverede 5000 gule bolde til boldbad, til at dække hele gulvet i det lille soveværelse.

Økologisk Bed & Breakfast

Bed & Breakfast stedet i Valby har fælles køkken og fælles toilet og bad. Ydermere er der både mad og drikke til gæsterne - alt sammen økologisk.

Du kan læse mere om "Det Gule Boldrum" og se flere billeder, samt hvad køkkenet byder på - på AirBNB hjemmesiden. Klik her!

En ting er sikkert! Du får dig en oplevelse for livet, når du tager en overnatning i det gule værelse. Tag ungerne med på oplevelses-tur og oplev en anderledes overnatning, hvor der er masser af sjov for børnene.

Og så skal det lige siges at der går vilde lama'er rundt i Valby Parken lige i nærheden. Det skal I da også ud at opleve...

En lille YouTube video

Thomas Bickham lavede en lille YouTube video til en konkurrence om et weekendophold i "Det Gule Boldrum" i Simons Bed & Breakfast. Konkurrencen løb af stablen i uge 8 - 2020 og er altså ikke længere aktiv.
Dog kan du stadig se videoen, på YouTube, så du kan få en fornemmelse af rummet og se hvordan det blev lavet...

https://youtu.be/JuZC14fT2s4

Køb bolde til boldbad

Mangler du bolde til boldbad eller dit eget boldrum, så se nærmere på udvalget af bolde til boldbad hos Legebyen.dk

BlogindlægBolde til boldbadCategory_blogindlæg

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen