Oball bidelegetøj anmeldelse

Alder: Anbefales fra 0 år | Materiale: Stærk og holdbar plastik og gummi - helt fri for BPA, PVC, Latex og ftalater | Brand: Oball

"Lad endelig din lille guldklump bide, slikke og gnaske godt og grundigt i Oballs bolde, den kan sagtens tåle store mængder savl og gylp. Hvis din Oball bold skulle trænge til en vask, så kan den uden problemer tages med i bad eller ryge en tur i opvaskemaskinen…"

En anmeldelse af Oball bidelegetøj

At være nybagte forældre er det mest givende job i verden. Det er også en af de hårdeste!

Legebyen.dk gør forældreskabet lidt lettere. Legebyen sørger nemlig for at forældre som dig skal bruge mindre tid på at springe fra sted til sted, og mere tid på at springe op og ned sammen med dit barn. At føle sig mindre overvældet og mere lykkelig.

Hver familie og hvert barn fortjener en lys fremtid - uanset hvor de bor, hvor mange penge de tjener, hvilket sprog de taler, hvilken tro de praktiserer eller hvilke mål de forfølger her i livet.

Legebyens vision er derfor at guide jer bedst muligt igennem junglen af legetøj, så I får et produkt som skaber mest mulig grin, glæde, leg og udvikling hos jeres lille guldklump.

Oballs historie startede med et enkelt legetøjskoncept som blev så populært, at virksomheden udviklede et stort sortiment af legetøj, som er elsket af børn og forældre over hele verden. Med et sortiment, som rækker fra bolde til biler, påvirker Oball legen med et dynamisk og sjovt aftryk.

Oball bidelegetøj er et brand der henvender sig til babyer helt fra spæd. Det er stimulerende legetøj, der udvikler babyens sanser og motorik og samtidig opfordre til leg. Det er utrolig let for en baby at holde fast i de store huller og det fanger hurtigt opmærksomheden med de flotte klare farver.

Hjemme hos os er Oball et stort hit

Villads er 5 måneder gammel og kan ikke sidde stabilt alene endnu, derfor foregår det meste leg på ryggen eller på maven og så er det en kæmpe fordel at Oball bidelegetøj er super nemt at gribe fat i og løfte, selv for små babyfingre. Derudover er det en kæmpe fordel at det er så let, så hvis han taber legetøjet ned i hovedet på sig selv, så kommer han ikke til skade.

Oball bidelegetøj er rigtig godt til de ømme gummer, da legetøjet har flere fleksible buer og forskellige former og det er derfor nemt for babyer at bide i.

Villads har endnu ingen tænder, men et par stykker på vej, så han er kæmpe fan af Oball bidelegetøj, da han nemt og hurtigt kan bide, sutte og gnaske i det. De flotte farver fanger hurtigt hans opmærksomhed og motivere ham til at række ud efter det og gribe fat i det.

Som mor giver det mig en indre ro at vide, at det legetøj jeg præsenterer for min lille baby, ikke er fyldt med en masse giftstoffer. Jeg kan trygt lade ham lege med Oballs produkter, da de er 100% frie for BPA, PVC, Latex og ptalater.

Da Villads er en baby, så kommer der selvfølgelig gylp, savl osv. på legetøjet, og der er det en kæmpe fordel, at Oballs legetøj er nemt og hurtigt at rengøre. Mange af deres produkter kan komme i opvaskemaskinen og de få ting der ikke kan det, er hurtige at vaske med en fugtig klud.

Oballs bidelegetøj og Oballs bolde er utrolig lette, man skal derfor ikke være nervøs for at lade barnet lege med produkterne ved bordet eller i barnevognen. Hvis din baby taber det på gulvet eller kaster med det, så sker der hverken noget med gulvet eller legetøjet. ;)

Oball rangler og bidelegetøj

Villads er især meget glad for Oball Raket rangle og Oball shaker rangle, da de har flere funktioner. De er nemme at bide i og holde fast i, og de flotte farver og lyden af ranglen fastholder hans opmærksomhed og han kan derfor godt lide at lege med dem i længere tid ad gangen. Villads vil gerne høre lyden og det motivere ham derfor til at bevæge sig mere, for at fremkalde lyden af ranglerne. Oball ranglerne er så lette og så nemme at gribe fat i, at det ikke er noget problem for en baby at ryste dem.

Oball Raket rangle er en rød raket, med gul bund, blå top og blå ben. Indeni er der en gennemsigtig kugle med flerfarvet perler indeni. Udover at ryste ranglen, så kan man også dreje den nederste del af raketten rundt, så det giver en anden lyd.

Raketten er 14 cm høj. Den tåler ikke opvaskemaskine pga. perlerne indeni, den skal derfor rengøres med en fugtig klud.

Oball shaker rangle er blå og grøn, med et gennemsigtigt håndtag som har perler i forskellige farver indeni. Den er 14 cm. Den tåler ikke opvaskemaskine pga. perlerne indeni, så den skal rengøres med en fugtig klud.

Oball Original & Oball Classic

Oball Original eller Oball Classic er et genialt stykke legetøj. Det er en bold, som er uundværlig.

Når først din lille baby har opdaget sine hænder, så begynder udviklingen hurtigt at skride frem af. Baby finder hurtigt ud af at han/hun kan holde fast i ting, det er derfor vigtigt at det er noget som er stort, men let og nemt at holde for små babyhænder. Oball Original og Oball Classic er lavet af tyndt plast og har 32 huller, så det er nemt for babyer at holde fast i den.

Oball Original eller Classic er ligesom de andre Oball produkter helt fri for BPA, PVC, Latex og ptalater, så du som den opmærksomme forældre, skal ikke være bekymret. Lad endelig din lille guldklump bide, slikke og gnaske godt og grundigt i Oballs bolde, den kan sagtens tåle store mængder savl og gylp.

Hvis din Oball bold skulle trænge til en vask, så kan den uden problemer tages med i bad eller ryge en tur i opvaskemaskinen.

Oball boldene er perfekt træning til de børn der har svært ved at kaste og gribe. Det er vigtigt at kunne kaste og gribe, for at kunne hastigheds- og afstandsbedømmelse.

Forskning har vist, at de børn der har trænet med en bold og er blevet gode til at kaste og gribe, ikke bliver lige så trætte i skolen i undervisningen som børn der ikke kan. Grunden er, at når du skal se fra papir til tavle til papir igen og så til tavle, så bruger du de samme centre i hjernen som når du kaster og griber.

Hjernen bliver derfor ikke så let træt når den er trænet i kaste/gribe øvelser. Barnet bruger samme del af hjernen i trafikken, når han/hun skal bedømme hastighed på f.eks. en bil, der passerer.

Med andre ord, Oball Original eller Classic er et “must have” produkt til dit barn. Boldene fåes i forskellige størrelser og farver og de kan selvfølgelig købes hos Legebyen.dk.

Oball bidelegetøj og Oball bolde kan derfor klart anbefales til alle babyer, da det også er med til at udfordre barnets kreativitet og motoriske udvikling. Desuden styrkes også fantasi, finmotorik, form- og farvegenkendelse, grovmotorik, hånd-øje-koordination, kognitive færdigheder, logisk tænkning, afstandsbedømmelse og nysgerrighed, når baby får lov til at muntre sig med det spændende Oball legetøj

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjOball

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen