Little Tikes Rutsjetårn anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr | Producent: Little Tikes | Materiale: ABS Plast | Farver: Grøn/Gul/Rød 

"Det sjove legetårn kan heldigvis sagtens holde til, at være udenfor hele året rundt, det tager det ikke skade af og det er garanteret også sjovt, at rutsje ned i sne. Hvis man har et stort legeværelse eller hvis man er en institution, et bibliotek eller lign. så kan legetårnet bestemt også skabe sjov og lærerig leg indenfor..."

Anmeldelse af Little Tikes rutsjebane med plateau

Se lige dette sjove og lærerige legeredskab fra det populære mærke Little Tikes. De fleste børn nyder, at være udenfor og være fysisk aktive. Med Little Tikes rutsjebane med plateau, kan børnene få brugt hele kroppen og på samme tid nyde de mange timers sjov leg i haven, endda hele året. 

Min yngste søn Valdemar på halvandet år nyder, at være udenfor i vores have og jeg har derfor nøje udvalgt, hvilke legeaktiviteter vi har i vores have. 

Villads på 4 år nyder også udendørs leg og han er en stor hjælp, når lillebror Valdemar skal prøve eller lære noget nyt. 

 

Jeg går meget op i, at vores udendørs legetøj er i en rigtig god og holdbar kvalitet og meget gerne noget, fyldt med forskellige muligheder for både leg og positiv udvikling. Legetøjet skal være sikkert og stabilt for både Villads og Valdemar, at lege med.

Efter min mening, skal udendørslegetøj også helst kunne holde til alt slags vejr, uden at det tager skade eller mister farven. Eftersom vi bor i Danmark, er det desværre begrænset, hvor mange dage der er godt vejr, og derfor skal børnene stadig kunne være godt underholdt udenfor på trods af regn eller sne.

 

Når jeg vælger produkter fra Little Tikes føler jeg altid, at jeg træffer et sikkert og korrekt valg, da det altid lever op til mine forventninger og kvaliteten og funktionaliteten er altid i top. 

 

Min yngste søn Valdemar er 1,5 år gammel og han har været sen til at gå. Han er derfor stadig lidt usikker på de forskellige legeredskaber vi har i haven. Han kan endnu ikke selv komme op ad vores rutsjebane og sætte sig korrekt inden han rutsjer ned. 

Jeg har derfor søgt efter en lille og mere stabil rutsjebane, som Valdemar kan øve sig på. 

Med denne rutsjebane med plateau, kan Valdemar øve sig på en sikker måde. 

Sættet er et lille legetårn i tykt plast, som er overskueligt og med god støtte. Der er gode steder, hvor børnene kan holde fast når de kravler op på plateauet og god plads, så de stille og roligt kan sætte sig til rette uden at falde ned. Det er virkelig en god træningsløsning til Valdemar. 

 

Da vi modtog den store pakke, var det i virkeligheden nok mig, som var mest spændt og utålmodig. 

Valdemar vidste ikke, hvad jeg havde bestilt, så han og Villads legede i legehuset, mens jeg samlede legetårnet.

Der gik dog ikke længe, før drengene blev interesseret i legetårnet, som endnu ikke var færdigsamlet, så det gav lige lidt udfordringer.

Sættet var overraskende nemt at samle, med hjælp fra den medfølgende samlevejledning. 

 

Da sættet var samlet og placeret det perfekte sted i vores have, kunne legen starte.

Jeg lod Valdemar undersøge rutsjebanen stille og roligt, så han kunne blive tryg ved den i sit eget tempo.

Der gik dog ikke længe før Villads ikke havde mere tålmodighed, selvom han er 4 år ville han gerne prøve, hvilket er fint, på den måde lærer Valdemar, hvordan han kan gøre. 

Lillebror Valdemar er kun 1,5 år og han har derfor ikke nogle erfaringer med klatretårne og lign.

Det betyder, at han nu kan lære og afprøve helt nye og spændende udfordringer, som med sikkerhed er rigtig gode for hans motoriske udvikling.

 

Little Tikes’ rutsjebane med plateau består af tre farver, rød, gul og grøn. 

Sættet er fyldt med sjove og underholdende muligheder, som uden problemer kan aktivere de mindre børn i lang tid. 

Legetårnet er bygget op på den måde, at man nederst kan kravle ind igennem store huller og gemme sig under plateauet. Det kan eksempelvis være når de leger gemmeleg.

Børnene kan også kravle op på plateauet og se ud over haven eller gemme sig, hvis de eksempelvis leger politi og røvere eller hvad deres fantasi og alder nu fører til.

Fra plateauet kan børnene rutsje ned ad den lille rutsjebane og legen kan derefter gentage sig igen og igen. 

 

Legesættet fra Little Tikes henvender sig til børn fra 18 måneder og opefter, hvilket vil sige, at det er helt perfekt til Valdemar. 

Sættet er som sagt lavet i plastik, uden nogle skarpe kanter eller hjørner. Alt er omhyggeligt afrundet så børnene frit kan lege og eksperimenter.

 

I starten var Valdemar ikke så modig, han havde derfor brug for støtte fra storebror Villads, for at kunne komme helt op på plateauet. Men nu efter et par uger, er det intet problem, han har helt tjek på hvordan han kommer op, sætter sig korrekt og rutsjer afsted. 

Valdemar er blevet utrolig glad for sin rutsjebane, som han bruger hver eneste dag i alt slags vejr.

Jeg er sikker på, at dette sæt vil være en af de foretrukne favoritter i flere år og så er det bare fantastisk, at det oveni købet understøtter udviklingen af de grovmotoriske færdigheder, som en del af legen. 

 

Begge drenge kan hurtigt kravle op på plateauet og spotte om der er nogen, der skal reddes eller fanges. Ser de noget, som fanger interessen eller måske nogen der er i nød, så kan de lynhurtigt rutsje ned og komme dem til undsætning. Med andre ord er det ikke kun motorikken, der styrkes og trænes i legen, men det er bestemt også evnen til, at lege rollelege.

 

Rutsjebane-sættet fra Little Tikes har en rigtig god størrelse til de mindste børn. Det er ikke så stort, at det fylder hele haven, men alligevel stort nok til, at flere mindre børn kan lege sammen. 

Little Tikes er et amerikansk firma, som har mere end 50 års erfaring med at designe, producere og sælge kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug, som lynhurtigt fanger børnenes interesse og nysgerrighed. 

Deres mange forskellige produkter er elsket rundt om i verden og mange af tingene ses både i diverse institutioner og hjemme i de private hjem. 

 

Når de er flere børn, som leger sammen med det sjove rutsjebanesæt, så vil de blandt andet styrke deres sociale kompetencer, kropsbevidsthed, hånd-øje-koordination, koncentration, grovmotorik og problemløsning.

Villads er nu i en alder, hvor han gerne vil gøre alt selv. Ved at Villads kravler igennem, over og under, rutsjer og klatre på det motoriske redskab, så vil han også styrke sin selvstændighed, selvtillid og også sin nysgerrighed. 

Når Valdemar kravler stille og roligt op på plateauet helt selv, så husker jeg selvfølgelig, at klappe og rose ham rigtig meget, på den måde styrkes selvværdet og selvtilliden også.

 

At vælge denne rutsjebane med plateau fra Little Tikes, var den helt rigtige beslutning for os og den er virkelig pengene værd! Den skaber så meget glæde og drengene kan bruge flere timer på at gemme sig og lege ved legetårnet.

Det sjove legetårn kan heldigvis sagtens holde til, at være udenfor hele året rundt, det tager det ikke skade af og det er garanteret også sjovt, at rutsje ned i sne. 

Hvis man har et stort legeværelse eller hvis man er en institution, et bibliotek eller lign. så kan legetårnet bestemt også skabe sjov og lærerig leg indenfor.

- Carina Lund

 

Anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris623,96 kr Normalpris779,95 kr
På lager
Se varen