Fat Brain Toys Dimpl anmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 - 24 mdr | Materiale: Plast og 100% BPA-fri fødevaregodkendt silikone | Mærke: Fat Brain Toys

"Malina har et ekstremt godt tag på Dimpl, og kan uden problemer sidde med den selv. Hun kan både vende den, dreje den, og navigere rundt med den som hun vil. Dimpl udfordrer både Malinas taktile sans, og hendes finmotoriske færdigheder. Vi mener at et godt stykke babylegetøj både skal kunne underholde, men samtidig styrke Malinas færdigheder - og det kan Dimpl Sanselegetøj fra Fat Brain Toys - absolut!"

En anmeldelse af Dimpl Sanselegetøjet fra Fat Brain Toys

Vi er forældre til Malina på 10 måneder, som er noget af en aktiv og nysgerrige ung pige. Vi elsker at udfordrer hendes sanser, og lade hendes nysgerrige sind komme på prøve. Vi blev noget overraskede, da vi stødte på Dimpl sanselegetøjet fra amerikanske Fat Brain Toys.

Vi har før stiftet bekendtskab med mærket; Fat Brain Toys, og vi vidste derfor at legetøjet (med stor sandsynlighed), ville blive en stor succes herhjemme. Vi var spændte på at få introduceret Malina for Dimpl Sanselegetøjet, og finde ud af hvordan hun ville reagere på den.

Det praktiske om Dimpl Sanselegetøj fra Fat Brain Toys

Dimpl er anbefalet fra 10 - 24 måneder, og er produceret i plast og 100% BPA-fri fødevaregodkendt silikone.

Dimpl passer helt perfekt til de små babyhænder, og med sine farverige silikone puder - er det et stykke legetøj, der bestemt kan fange de mindstes opmærksomhed og interesse.

De fem silikone puder er i forskellige farver og størrelser, og er “omkranset” af en hvid plastik kant. De forskellige silikonepuder er i farverne; gul, grøn, blå, orange og lilla.

Dimpl Sanselegetøj har vundet flere store legetøjs priser i USA, og det kan vi godt forstå!

Vores oplevelse med Dimpl Sanselegetøj fra Fat Brain Toys

Da vi introducerede Dimpl Sanselegetøj for Malina første gang, gjorde hun store øjne - og greb med det samme ud efter den. Malina begyndte med det samme at lade sine fingre glide hen over de forskellige farvede silikone puder, og inden længe sagde det “pop”. Malina stoppede og virkede noget overrasket, hvad var det? Hun grinte en smule, men fortsatte med at undersøge sit nye legetøj nærmere.

Malina havde siddet og undersøgt Dimpl nøje, og nu var det gummernes tur. Hun fik bidt en smule i Dimpl - som er produceret i 100% BPA-fri fødevarer silikone - og hvor er det skønt når vi har med legetøj til de helt små at gøre med. Malina havde stadig ikke fundet ud af hvor den “poppende”-lyd var kommet fra.

Malina har et ekstremt godt tag på Dimpl, og kan uden problemer sidde med den selv. Hun kan både vende den, dreje den, og navigere rundt med den som hun vil. Dimpl udfordrer både Malinas taktile sans, og hendes finmotoriske færdigheder. Vi mener at et godt stykke babylegetøj både skal kunne underholde, men samtidig styrke Malinas færdigheder - og det kan Dimpl Sanselegetøj fra Fat Brain Toys - absolut!

Malina begyndte igen at undersøge de farverige silikone puder med fingrene, og pludselig var den “poppende”-lyd der igen. Denne gang kunne vi se på Malina at hun lagde mærke til at den ene silikone pude nu - vendte indad. Hun kiggede undrende på Dimpl, og begyndte nu at “poppe” alle silikone puderne. Malina begyndte at grine, én efter én forsvandt silikone puderne ind.

Det var utroligt underholdende at se Malinas reaktion, da hun “poppede” de forskellige silikone puder. Vi kunne se på hende at hun var stolt, men samtidig en smule skeptisk. Vi drejede hurtigt Dimpl en omgang, og gav den til Malina igen. Der gik ikke lang tid før hun nu havde knækket koden, og alle silikone puderne endnu en gang blev “poppet”.

Det er en helt speciel lyd der kommer, når silikone puderne trykkes ind. Det er en lyd der er svær at blive træt af, da der er noget behageligt over den. Malina er helt vild med lyden, og kan bruge lang tid i fordybelsen, med at poppe de forskellige silikone puder.

Dimpl sanselegetøjet er god underholdning for de helt små

Malina er dybt fokuseret og koncentreret når hun sidder med Dimpl, og vi har bemærket at hun morer sig gevaldigt over de små “pop”-lyde, som silikone puderne laver når de trykkes ind. Vi kan samtidig mærke på Malina at hun drages af de mange farver, og farver er bestemt noget de fleste babyer holder af!

Malina kan bruge Dimpl som underholdning, imens aftensmaden bliver færdig kokkereret. Vi har tit haft problemer med en lidt for utålmodig ung dame, der lige så snart der kom mad i synsfeltet - var ustoppelig i sin søgen på at gøre opmærksom på sig selv. Dimpl har virkelig hjulpet os i situationer som denne, hvor opmærksomheden bliver skærpet omkring legetøjet og mor og far, kan få lov, til at sørge for en god og sund aftensmad.

Malina er som babyer er flest - ikke særlig glad for at få vand i hovedet. Det gør oftest hårvasken besværlig, og til noget af en udfordring. Vi er begyndt at tage Dimpl med ud i badet, for igen, er alt opmærksomheden på den - og så er hårvasken klaret med et snuptag!

Tag Dimpl sanselegetøjet fra Fat Brain Toys med overalt

Dimpl fylder ikke meget, og er især nem at have med sig på tur. I pusletasken fylder den ikke meget, og i autostolen kan den underholde baby på en lang og kedelig køretur. I barnevognen er Dimpl topunderholdning, og skulle det ske at legetøjet ryger “over bord” - skal der ikke andet end en vådserviet til, og så er Dimpl, igen, så god som ny.

Vi har virkelig draget nytte af at Dimpl, har været så nem at have med på farten. Dimpl sanselegetøjet er ekstremt robust, og kan derfor holde til meget. Det er et kæmpe plus, at Dimpl er så robust som den er - da legetøj til små børn oftest ender med at blive tabt, kastet rundt med - eller behandlet en smule hårdt.

Dimpl Sanselegetøj ville også være en super god ide, at tage med sig på ferie. Dimpl kan både tages frem i flyet og underholde de allermindste - og samtidig være i håndbagagen - uden at give de store udsving på bagagevægten.

Vores vurdering af Dimpl Sanselegetøj fra Fat Brain Toys

Vi har virkelig nydt alt ved Dimpl sanselegetøjet fra Fat Brain Toys. Malina har været underholdt, og fundet sit “favorit-legetøj” til de lange køreture, de irriterende bade, og de lange minutter inden aftensmaden bliver sat på bordet.

Dimpl sanselegetøj er et enkelt stykke babylegetøj, der virkelig formår at fange Malinas opmærksomhed. Malinas koncentration er høj når Dimpl bliver fundet frem, og de små “pop”-lyde silikone puderne laver er sød musik i hendes ører.

Vi har været rigtig glade for Dimpl sanselegetøjet herhjemme. Vi kunne i vores vildeste fantasi ikke havde ønsket os et bedre stykke babylegetøj, der er så god til at fange Malinas opmærksomhed, interesse og fokus.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af InnyBin puttekassen fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Whirly Squigz spinnere fra Fat Brain Toys

Læs også anmeldelsen af Dimple DUO fra Fat Brain Toys

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen