Legebyen.dk valgte ejskov.design

Efter hele 7 år med fuld fart på online salg af legetøj og brætspil på Legebyen.dk (Version 1.0) så var det i 2022 blevet tid til at udskifte den gamle e-handels platform med noget nyere, noget hurtigere og noget lidt smartere…

Og hvordan gør man så lige det?

Der er mange ting at tænke over når man lige pludselig vil flytte og opgradere en velfungerende e-butik fra én e-handels platform til en ny og mere moderne platform. Der findes mange shopsystemer at vælge i mellem, så hvilken vej skal man lige vælge?

Vi kom hos Legebyen.dk ind i en god dialog med de to brødre Tobias og Magnus, der sammen driver webshopdesign virksomheden ejlskov.design, baseret lokalt i Viborg, hvor også Legebyen.dk har hjemme.

Brødrene Ejlskov udgør et godt team, som er seriøs, har overblik og er yderst troværdige. De har givet os professionel og god rådgivning undervejs i processen og har vist sig som en omhyggelig samarbejdspartner vi ikke sådan lige vil give slip på igen.

Nok er vi netop blevet færdig med Legebyen.dk i Version 2.0, men vi har – begge parter - allerede hovedet fyldt med nye idéer til hvad der skal ske i Version 2.1 og 2.2 som vi vil fortsætte med at arbejde og udvikle. Netop derfor vil vi gerne holde godt fast i ejlskov.design, som er et grundigt, fokuseret og behageligt team med styr på verdenssituationen indenfor e-handels shopsystemer anno 2022.

Vi vil kramme dem hårdt, så de ikke stikker af, inden vi sammen har udviklet os endnu mere…

Knus fra Legebyen.dk til ejlskov.design 😉